Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
Villasukat jalassa. Kynttilän valo huoneessa. Lämmittävää teetä kupissa. Musiikin hellivä värinä sydämessä. Enkelin kosketus marraskuisessa illassa. ✨🙏✨💛✨

Laulan koskettavia lauluja valosta, elämästä ja rakkaudesta. Mikan säestys pianolla ja kitaralla. Olohuonetyyppisen konsertin äänimaisemaan kuuluu myös rummutus, kristalliset äänimaljat ja kristallitriangeli. Illassa kuultavat laulut ovat meidän omia ja lainattuja uusin sovituksin.

Tarvitsemme joskus muistutusta sisäisestä valosta sydämessämme. Marraskuinen kaamos tarjoaa mahdollisuuden kääntyä rauhassa sisäänpäin ja musiikkimme luo tilan levähtää hetken Valossa ja ajattomuudessa.

Valoseremoniassa konsertin keskellä sytytämme kynttilän omalle sisäiselle Valolle ja pyydämme ohjausta ja vahvistusta omilta enkeleitä ja henkioppailta. Luomme kynttilöin yhteisen alttarin, jonka voima tukee meidän kaikkien sydämen toiveita 🙏✨

Sain iltaan mukaan ystäväni Tuija Tervaskannon. Tuija Tellervo Ari maalaa livenä intuitiivisesti konsertin ajan musiikkiamme tauluksi. Lopuksi näemme mitä Tuijan sivellin toi lauluistamme näkyväksi.

Konsertin ja seremonian jälkeen voit halutessasi jäädä juomaan teetä ja juttelemaan. Klo 19.30-21 annan lyhyitä näkijätulkintoja 15min/25€ ja Tuija maalaa sielunmaisemakuvia sinusta sinulle. Ajat varataan listasta paikan päällä.

Meistä:
Minä Erika, olen intuitiivinen näkijä ja hyvinvointivalmentaja. Myös laulu ja musiikki ovat kulkeneet mukanani lapsesta saakka. Laulaessani tunnen yhteyttä kotiin, sieluuni ja enkeleihin. Minulle laulaminenkin on parantajan työtä; ihmisen ääni on värähtelyä, energiaa. Kun sanat loppuvat, ääni jatkaa matkaa luoden valoa myös sydäntämme takahuoneisiin.

Mika Hatula on musiikinopettaja ja pitkän linjan muusikko. Mikalla on monipuolinen kokemus erilaisissa bändeissä ja myös lauluntekijänä.

Olemme keikkailleet yhdessä kohta 5 vuotta ja tehneet yhdessä noin 150 keikkaa erilaisissa juhlatilaisuuksissa kuten messuilla, tapahtumissa, intiimisti kotikonserteissa, syntymäpäivillä, häissä, hautajaisissa. Usein olemme saaneet olla myös yllätysnumerona SuomiLove-tyyliin! Bändimme Erika & Lumotut Veljet kanssa soittelemme esim ravintoloissa ja ulkoilmatapahtumissa. Musiikkiamme löytyy Utubesta ja Facebookista Erika ja Lumotut Veljet-nimellä.

Paikka:
Villa Valo
-Luovuuden ja hyvinvoinnin olohuone
Asemakatu 12, 90100 Oulu, katutaso

Oviraha konserttiin 5€.
Ilmoittauduthan iltaan viestimällä
Erika/040 573 0099 tai Mika/040 755 7749.
Keikkapyynnöt samoista numeroista!

Lämpimästi tervetuloa sydämellisen taiteen iltaamme! ✨💙✨🎶

Erika & Mika & Tuija

Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.com

  näytä normaaliversio » Ylös