Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
Vapauta Maria on henkinen voimaretriitti naisille täydenkuun valossa luonnon helmassa. Tämän retriitin intentiona on vapautua elämään oman sielunsuunnitelman mukaista ja näköistä elämää. Ja nauttia!

Tantrinen elämäntapa on henkinen tie kohti syvää rakkautta, myötätuntoa ja hyväksyntää. Parantava ajatus on että olemme täydellisiä epätäydellisyydessämme matkamme jokaisessa vaiheessa. Minulle tantra on olemisen tila, ei niinkään tekemisen muoto. Tantrinen elämäntapa sopii kaikille, oli sitten parisuhteessa tai ei. Tantra luo yhteyden omaan sieluun ja tuo meidät lempeästi kehoon, ykseyteen.

Naisen näkijyys ja intuitio ovat voimakkaimmillaan täydenkuun aikaan. Täysikuu auttaa meitä näkemään selvemmin mistä on aika päästää irti ja mille tehdä tilaa luodakseen itsensä näköistä elämää. Tällä Voimaretriitillä opimme sanomaan ei asioille, jotka eivät enää palvele meitä ja sanomaan kyllä asioille, jotka kuuluvat sielumme suunnitelmaan. Ympärillä oleva kaunis luonto ja me naiset annamme rakkaudellisen tukemme toisillemme vapautua ja puhdistautua juuri niistä asioista, joista on juuri nyt tarpeen päästää irti. Tässä viikonlopussa saat itsellesi henkistä ohjausta, tukea ja työkaluja omaan elämääsi niin sieluna kuin ihmisenäkin.

Perjantaina aloitamme retriitin hemmottelulla. Teemme terveyttä edistävät jalkakylvyt, juomme yrttiteetä, tutustumme toisiimme ja konnektoidumme hoitamalla toisiamme energialla, kuten naiset ovat kautta aikojen tehneet. Illalla meillä on rakastettu Sydänlaulupiiri, joka virittää meidät ihanasti yhteyteen, laskeudumme viikonloppuun ja yöunille.

Aamut alkavat hengittämällä ja kevyillä kehollisilla harjoituksilla sekä helpoilla mantroilla. Aamiaisen jälkeen kokoonnumme Näkijäpiiriin, jossa jaetaan tunnelmia ja jokainen saa myös itselleen ohjausta ja viestejä omiin asioihinsa.

Maalaamme omat voimataulut, johon viikonlopun energia tallentuu mukaan arkeen voimaksi. Et tarvitse maalaamisesta aiempaa kokemusta, taulut syntyvät täysin intuitiivisesti.

Lauantai-illan ohjelmaan kuuluu vapauttava Sielunkävely, jota juhlistamme kukkaisseremonioin!

Sunnuntaina välitämme toisillemme parantavaa energiaa, jotta on ihana lähteä kotiin puhdistuneena ja uudella ladattuna sielun sopukoita myöten.

Meditoimme luonnossa, rummutamme, saunomme, uimme ja syömme ihanaa luomuruokaa. Jätän aina varan suunnitelmiin, jotta taivaalinen räätälöinti pääsee tekemään osallistujien elämässä sen työn miksi hänen sielunsa on paikalle saapunut. Uskon myös vahvasti että juuri oikeat sielut kutsuvat toisensa koolle myös tähänkin retriittiin, SielunSiskot.

Viikonlopun ohjaajana toimii jo kokenut retriittien vetäjä;
näkijä, henkinen hyvinvointivalmentaja, energiahoitaja, laulaja Erika Juusola. Erikasta lisää: www.erikajuusola.com

Retriitin hinta on 333 € sisältäen alv 24%.
Hinta sisältää viikonlopun ohjauksen, maalausmateriaalit, majoituksen sekä ruokailut. Maksaa voi 1-2 erässä sovitusti.

Majoitus on osa sängyissä, osa patjoilla. Myös teltan saa pystyttää halutessaan enemmän omaa rauhaa. Mukaan pakataan oma makuupussi, jooga-alusta, alusta tai tyyny luonnossa meditointia varten, vesipullo, hyvät kengät maastoon ja rennot vaatteet, jossa ei maalitahrat haittaa. Säiden mukaiset varusteet. Mieluinen mekko lauantain iltaseremoniaa varten. Omat voimakivet ja myös rummun voi pakata mieluusti mukaan. Valitse mukaasi myös kukkakimppu seremoniaa varten!

Retriitille mahtuu mukaan 10 naista. Ilmoittautuminen Erikalle sähköpostiin posti@erikajuusola.com Äitienpäivään 10.5. mennessä.

Paikka on parin tunnin päässä Oulusta, luonnon helmassa veden äärellä. Osoitteen saa ilmoittautumisvaiheessa. Kyydit järjetetään kimppakyydeillä, joten kerro samalla onko sinulla auto käytettävissäsi.

Olet rakkaudella tervetullut mukaan!

Halauksin, Erika

Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.com

  näytä normaaliversio » Ylös