Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
Perustin vuonna 2016 Ouluun luovuuden ja hyvinvoinnin keskuksen VILLA VALON. Rakastan taiteen ja luontaisen hyvinvoinnin yhdistämistä ja se tuntuu myös Valon ilmapiirissä. Meillä onkin koolla ihana valotyöyhteisö, jossa on mukana taiteilijoita, muusikoita ja hyvinvoinnin ammattilaisia energiahoitajista ravintovalmentajiin. Osa toimii Villa Valon tiloissa säännöllisesti ja osa vierailee muilta paikkakunnilta. Kun tarvitset tilaa hoidoille, luoville toiminnoille, asiakastapaamisille, kursseille, koulutuksille, ryhmäkokoontumiselle tai muille tapahtumille, tämä moneen taipuva tila on avoin myös sinulle.

Jos tarvitset tilaa säännöllisesti voit olla osa Villa Valon työyhteisöä. Toimintamme on yhteisöhenkinen, maksamme kuukausivuokraa ja tilaa varataan omaan tarpeeseen Doodle-kalenterin kautta.

Voit vuokrata hoitohuonetta tai olohuonetta oman tarpeen mukaisesti myös satunnaisemmin. 
Vuokrattavat tilat ovat:
Olohuone ja ho itohuone, kot oisa teehuone keittonurkkauksen yhteydessä. 

Tilassa on fläppitaulu, videotykki, (oma tietokone mukaan), stereot, tee/kahvimukit, keittimet, jääkaappi, mikro. Kaikki keskustan ravintolat ja kaupat ympärillä. Myös varastotilaa tarpeen tullen. 

Olohuone eseen mahtuu noin 20 ihmistä makuualustoille tai noin 40 ihmistä tuoleilla istumaan luentotyyppisesti. Olohuone sopii erittäin hyvin ryhmätyyppiselle ko h taamisell e kuin myös yksilötapaamisiin. Hoitohuoneessa on sähkökäyttöinen hoitopöytä. 

TAIDE: Taiteen ripustusta ja näyttelyitä varten on olohuoneessa kiskot ja valaisimet valmiina. Näyttelyt 150 €/kk (sis alv 24%).

Auton parkkeeraus on tienvarr e ss a ja parkkihallit, myö s asiakkaille. 2h kiekkopai kat Kajaaninkadulla ja Mäkelininkadulla. 

Suositeltavaa on ottaa mukaan oma kannettava musiikkisoitin/bluetooth, omat teet ja tarjottavat asiakkaille, makuualustat, jos tarvitset.

Tiloissa ei saa käyttää tulta, ei kynttilää tai suitsukkeita. Tilat tulee aina siistiä huolel la ja jätettävä siihen kuntoon kun ne olivatkin. Tyhjentää roskis, tiskata astiat, siistäi lattiat näkyvist ä jäljistä ja roskista. Aseta huonekalut alkuperäiseen järjestykseen.

Tilojen käyttöaika on klo 9-21 välillä tai sovitusti. 

Hinnasto satunnaisille vuokraajille:
Hoitohuone 65€/pv 
Olohuone viikolla 20€/t. Ilta klo 17-21, 75€.
Olohuone viikonloppuisin 125€/pv tai 25 €/t.
Tilojen minimivuokra 50€.

Huomioithan tilan varauksessa valmistelu- ja järjestelyajan, puoli tunti a molemmin puolin tapahtumaasi. Jos tarvitset tilaa säännöllisesti esim kerran kuussa tai eri variaatioilla yksityisvastaanotto- ja ryhmätilaa, voit kysyä edullisempaa sopimusta. 
Hintoihin lisätään alv 24%.

Varaus on peruttava kahden viikon sisällä ennen varausta, sen jälkeisitä peruutuksista laskutetaan täysi vuokra. Muutoin las kutus vuokrauksen yhteydessä.

Tilaa ei saa edelleen vuokrata ilman lupaa

MARKKINOINTI: Tilan vuokraajana voit laittaa esittee n ilmoitustaulullemme tulevasta tapahtumastasi ja klikata Villa Valon rinnakkaisjärjestäjäksi facebook-tapahtumal lesi. Säännölisesti vastaanottoaan Villa Valossa pitävät voivat jättää esille myös käyntikorttejaan ja mui ta esitteitä. 

Jos sinulla on erityistarpeita tai kysymyksiä tilan suhteen, laita viestiä posti@erikajuusola.com. Minulle voi myös ehdottaa yhteistyötä tapahtumanjärjestäjänä. 


Tervetuloa Villa Valoon!

Halauksin, Erika

Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.com

  näytä normaaliversio » Ylös