Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
Perustin Villa Valon heinäkuussa 2016. Siihen aikaan Oulusta puuttui keskus ja kohtaamispaikka eri toimijoiden ja asiakkaiden välillä. Luovuus ja hyvinvointi ovat minulle molemmat lähellä sydäntäni ja koen vahvasti taiteiden parantavan voiman; niin tekijälle itselleen kuin hänen yleisölleenkin. Halusin yhdistää näitä kahta tärkeää elementtiä ja luoda kauniit puitteet, ja tähän tarkoitukseen on kuin luotu Vikkulantalo, vuonna 1911 rakennettu vanha jugend-talo Oulun keskustassa. Katutaso mahdollistaa ihanalla tavalla monipuoliset tapahtumat konsertit, taidenäyttelyt, luennot ja kurssit.

Kun tarvitset tilaa luoville toiminnoille, kursseille, koulutuksille, ryhmäkokoontumiselle tai muille tapahtumille, tämä moneen taipuva tila on avoin myös sinulle. Satunnaisesti tai säännöllisesti, molemmat sopii!

Jos tarvitset tilaa säännöllisesti, voit olla osa Villa Valon työyhteisöä. Toimintamme on yhteisöhenkinen, sovimme kuukausivuokran ja voit varata tilan omaan tarpeeseen Google-kalenterin kautta. Kätevää!

Tällä hetkellä meillä on vapaana pääasiassa perjantai-iltoja ja viikonloppuja. Muita viikkoiltoja on vapaana kesällä ja syksylle 2020. Myös päiväaikaan viikolla on joitain päiviä vapaata olohuoneen puolella, vaikkapa vastaanottotyölle tai hoidoille. Vuokraan kuuluu olohuone/sali ja kotoisa teehuone keittonurkkauksen yhteydessä. 

Tilassa on fläppitaulu, videotykki, (oma tietokone mukaan), stereot, tee/kahvimukit, keittimet, jääkaappi, mikro. Kaikki keskustan ravintolat ja kaupat ympärillä. Myös varastotilaa tarpeen tullen. 

Olohuoneeseen mahtuu noin 20 ihmistä makuualustoille tai noin 40 ihmistä tuoleilla istumaan luentotyyppisesti. Olohuone sopii erittäin hyvin ryhmille kuin myös yksilötapaamisiin. 

Auton parkkeeraus on tienvarressa ja parkkihallit, myös asiakkaille. 2h kiekkopaikat Kajaaninkadulla ja Mäkelininkadulla. 

Suositeltavaa on ottaa mukaan omat teet ja tarjottavat asiakkaille, makuualustat, ja muuta rekvisiittaa, jos tarvitset.

Tilojen käyttöaika on klo 9-21 välillä. Paikat siivotaan kuntoon käytön jälkeen, tavarat siirretään paikoilleen, viedään roskat ja tiskit tiskataan. 

VUOKRAHINNASTO: 
Olohuone viikolla 20 €/tunti tai 65 €/ilta klo 17-21.
Viikonloppuisin 25 €/tunti tai 100 €/pv. Viikonloppu la-su 200 €. Pe-su 250€.

Hinnat koskevat satunnaisia vuokrauksia. Jos aiot järjestää esim kurssisarjan niin pyydä tarjous.

TAIDE: Näyttelyt 150 €/kk. Ripustusta varten on kaikki tarvittava, kiskot ja valaisimet valmiina.

Huomioithan tilan varauksessa valmistelu- ja järjestelyajan, puoli tuntia molemmin puolin tapahtumaasi. Jos tarvitset tilaa säännöllisesti esim kerran kuussa tai eri variaatioilla yksityisvastaanotto- ja ryhmätilaa, voit kysyä sopimushintaa. 

Varaus on sitova eli vuokra laskutetaan varauksen yhteydessä. 
Tilaa ei saa edelleen vuokrata ilman lupaa

MARKKINOINTI: Tilan vuokraajana voit laittaa esitteen ilmoitustaulullemme tulevasta tapahtumastasi ja klikata Villa Valon rinnakkaisjärjestäjäksi facebook-tapahtumallesi. Myös kadun puolen näyteikkunoitamme voi hyödyntää tapahtuman ilmoittelussa. 
Säännöllisesti vastaanottoaan Villa Valossa pitävät voivat jättää esille myös käyntikorttejaan ja muita esitteitä. 

Jos sinulla on erityistarpeita tai kysymyksiä tilan suhteen, laita viestiä 0405730099 tai posti@erikajuusola.com. Olen myös tapahtumajärjestäjä, joten voit ehdottaa minulle yhteistyötä myös sen puitteissa. 

Lämpimästi tervetuloa kokemaan Villa Valon ainutlaatuinen tunnelma!

Rakkaudella, Erika

Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.com

  näytä normaaliversio » Ylös