Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
ENERGIAPARANTAMISEN PERUSKURSSIPÄIVÄ LA 16.5. KLO 10-16
Tässä päivässä opetan suoran ja yksinkertaisen metodin, jolla opit kanavoimaan parantavaa energiaa itsellesi ja muille ihmisille. Hoito perustuu ajatukseen että meissä kaikissa virtaa parantavaa energiaa ja kun kytkeydymme omaan korkeimpaan minään ja maailmankaikkeuden parantavaan lähteeseen voimme saada nopeitakin parantumisia aikaan.   

Kurssipäivässä saat parantamisen taidon heti käyttöösi. Voit käyttää sitä omien hoitojesi lisänä tai ihan päähoitona. Tämä suoraan lähteeseen kytkeytyminen auttaa sinua pitämään huolta omasta jaksamisestasi myös muissa ammateissa, sopii hyvin esimerkiksi hierojille, kampaajille ja muille ihmisten parissa työskenteleville. Et tarvitse välttämättä mitään ennakko-osaamista osallistuaksesi tähän kurssipäivään. Myöskään ei haittaa vaikka olisit opiskellut muitakin energiahoitoja. Kurssi sopii siis kaikille kiinnostuneille. Toimii myös kaukoparannukseen!

Kurssilla kerron omasta polustani energiahoitojen ja parantamisen parissa, joka alkoi jo 20-vuotiaana 24 vuotta sitten ensimmäisellä reikikurssilla. 
Opetan yksinkertaisen tekniikan, jolla olen itsekin parantunut vakavasta sairaudesta ja hoitanut menestyksekkäästi asiakkaitani jo vuosia.  

Hoitojen tekeminen on paitsi ihanaa myös antoisaa. Energiaparannus on kokonaisvaltainen: fyysinen, psyykkinen, emotionaalinen, energeettinen, henkinen ja seksuaalinen. Hoito menee lempeästi syville tasoille ja auttaa samalla itse hoitajaa myös omassa henkisessä kehityksessä. 

Kurssista saa diplomin.

Kurssilaisille on myös whatsupyhteisö, jossa voi vaihtaa kokemuksiaan jälkeenpäin ja pyytää apua muilta ryhmäläisiltä ja saada ensimmäisenä tietoa jatkokursseista ja yhteisistä healingtapahtumista. 
Eli jos parantaminen kiinnostaa sinua, tämä on sinua varten! 

Kurssipaikka Villa Valo, Asemakatu 12, 90100 Oulu, katutasossa. 
Kurssimaksu 125 €, sisältäen alv 24%. Maksaa voi myös sovitusti erissä. 
Ilmoittautuminen tarvitaan to 14.5. mennessä posti@erikajuusola.com.

Mukaan omat eväät, vesipullo, muistiinpanovälineet ja rennot vaatteet, villasukat ja villatakki. Kahvi- ja teetarjoilu. 

Lämpimästi tervetuloa! 
Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.com

  näytä normaaliversio » Ylös