Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
Näkijäillat 
Rakastetut Näkijäiltani ovat saaneet uusia muotoja. Pidän Oulussa Villa Valossa noin kerran kuussa kaikille avoimen Näkijäillan vaihtuvilla teemoilla. 
Teen myös kutsusta ympäri Suomen Näkijäiltoja ihmisten olohuoneissa, työpaikoilla ja yhteisöissä. Kysy tästä mahdollisuudesta lisää!
Näissä rakkaudellisissa coaching-tyyppisissä illoissa on kuukausittain vaihtuva teema, johon liittyen alustan illan, teemme pienen meditaation ja välitän henkilökohtaisia viestejä ryhmässä.
Illat ovat erittäin lämminhenkisiä ja luottamuksellisia osallistujien kesken. Yhdessä luomme rakkaudellisen pyhän tilan, jossa voimme kuulla omaa sielun viisautta, hoitaa toisiamme läsnäolollamme, saada tukea ja oivalluksia. Näkijäillan henki on hoitava ja parantava. Illat ovat antavat myös uutta energiaa arkeesi. 
Mukaan voi siis tulla saamaan ohjausta itselleen, pohtimaan, oppimaan ja keskustelemaan tai vain nauttimaan tunnelmasta. Myötätunto, rakkaus, ilo ja valo ovat vahvasti läsnä. 

NÄKIJÄTILAISUUS KOKKOLASSA LA 7.3. KLO 11.30
Rohkeus olla Minä - messujen sisällä on Näkijätilaisuus!

NÄKIJÄTILAISUUS ROVANIEMELLÄ LA 18.4. KLO 16-17.30 
Pidän kaikille avoimen Näkijätilaisuuden Villa Lumoavassa, johon voi ilmoittautua mukaan! Oviraha 30 €. 

NÄKIJÄILTA VILLA VALOSSA TO 16.4. KLO 18-19.30  
Lämpimästi tervetuloa ottamaan vastaan rakkaudellista ohjausta ja viestejä tähän hetkeen! Oviraha 30 €. Tähän iltaan on ilmoittautumiset tekstarilla tai whatsupissa 0405730099/Erika. 


NÄKIJÄILTA siellä missä sinä olet
Minut voi kutsua myös pitämään Näkijäiltaa kotiisi, työpaikallesi tai yhteisöösi. Usein olen ollut esimerkiksi syntymäpäivillä, pikkujouluissa ja polttareissa ohjelmanumerona. Myös erilaiset yleisötapahtumat onnistuvat. Nämä illat ovat yhtäaikaa hauskoja ja koskettavia. Taatusti erilainen ohjelmanumero! Kesto yleensä 1-1,5 t. Ota yhteyttä ja kerro tilaisuudestasi, hinnoittelen tilaisuuden mukaan nämä illat. 

Voit myös emännöidä tai isännöidä HENKISTÄ ILTAA kutsumalla koolle ystäviäsi ja muita aiheesta kiinnostuneita. Illassa keskustellaan henkisistä asioista ja teemoista, meditioidaan, tehdään jokin sopiva harjoitus ja lopuksi jokainen saa itselleen viestiä. Tähän varataan aikaa 2-3- tuntia kahvittelutauon kera. Maksu on 55 €/osallistuja (sis. alv 24%). Oulusta 2 tunnin säteellä ei kilometrikorvauksia. Illan järjestäjä maksutta. Kysy lisää! Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.com

  näytä normaaliversio » Ylös