Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
Olen Erika, henkisen kasvun ja hyvinvoinnin valmentaja, intutiivinen näkijä, meditaatio-ohjaaja ja keikkaileva laulaja.

Minä Erika, olen syntynyt intuitiiviseksi näkijäksi. Minulla on ollut läpi elämän vahva yhteys enkeleihin ja henkimaailmaan. Minulle "yhteys kotiin" on säilynyt läpi elämän, ikään kuin verhot kahden maailman välissä eivät vain koskaan sulkeutuneet. Olen voimakkaasti intuitiivinen ja henkiauttajien lisäksi pystyn lukemaan sinun energiaasi. Asiakkaakani ovatkin leikkimielisesti antaneet minulle lempinimen "The Eye". Silmältäni ei kuulemma jää huomaamatta mikään. Itse ajattelen että se on Jumalan silmä, josta he puhuvat.  

Työskentelytapani pohjautuu ajatukselle että olemme kaikki sieluja ihmisen kehossa ja että jokaisella sielulla on oma suunnitelma siihen mitä on tullut tänne maan päälle tässä elämässä oppimaan, ilmentämään, toteuttamaan ja vapauttamaan. Poimin sinun energiastasi oleellisen tiedon tähän hetkeen ja peilaan sitä sinun sielusi suunnitelmaan/tehtävään. Toisin sanoen sinä itse kerrot minulle sielullasi missä nyt mennään, mistä ollaan tulossa ja minne menossa. Minun tehtäväni on sanallistaa tätä sinulle. Toimia ikään kuin peilinä ja pitää sinulle yllä valon tilaa, jossa kuulet omaa sielusi viisautta ja totuutta. Minulle sielun kehitys täällä maan päällä on se tehtävä ja tapaamisissa meitä ohjaa syvä myötätunto, inhimillinen henkisyys ja kaiken alla oleva rakkaus. Tapaamiset koetaan valaisevina, muuntavina, eteenpäinvievinä ja sisäiseen rauhaan kytkevinä. On ihana nähdä ihmisen lähtevän ilon ja toivon tuike silmissään vaikka tullessa olisi ollut kuinka väsynyt elämäänsä. 

Koenkin tekeväni eräänlaista sielunterapiaa vaikka se ei virallisesti sellaista olekaan. Olenkin tänä syksynä aloittanut psykologian opinnot yliopistolla, koska haluan myös itse kehittyä koko ajan omassa elämässäni ja myös työssäni. 

Käytän tarpeen mukaan myös menneiden elämien hoitoja, regressioterapiaa. Sielun elämä kun on ikuista, olemme olleet täällä monta kertaa ennenkin. Usein oppiläksymme, haasteemme tai sairautemme on poimittu mukaan jo aiemmista elämistä, ja nyt niistä on mahdollisuus vapautua. Ensin energeettisesti, sitten fyysisesti. Minulla on vahva polku myös energiaparantamisen parissa. Energiahoitoni ovat syvähoitavaa sielunpuhdistusta, joka vie usein menneisiin hetkiin, jopa toiseen elämään toisessa ajassa ja kehossa. Poistamme sieltä vanhoja jumiin jääneitä tunteita, uskomuksia, kokemuksia. Vapautetaan voimavaroja tähän hetkeen. Olemme ihmeellinen kokonaisuus!
 
Aina ei ollut helppoa lapsena ja nuorena naisena yhdistää valtavaa herkkyyttä, omaa erityistä elämänkatsomusta tähän ympärillä olevaan maailmaan. Koin olevani nuorena ihmisenä hukassa, vaikka sisälläni olikin vahva ohjaus, jo silloin. Kuitenkin jo noin 20-vuotiaana löysin tieni ensimmäisille reikikursseille ja polkuni elämäntehtäväni pariin näkijänä ja energiahoitajana oli alkanut.

Vastaanoton avasin Helsingissä 28-vuotiaana. Tähän päivään mennessä olenkin ehtinyt tavata vastaanotollani tuhansia ihmisiä. Olen hyvin kiitollinen saamastani lahjasta ja tehtävästä ihmisten parissa. Työni on edelleen suuri rakkauteni ja pitkä kokemus henkisyyden ja inhimillisyyden sillanrakentajana tuo varmuutta ja nautintoa myös itselleni. Kohtaan jokaisen ihmisen yhtä suurella mielenkiinnolla, kuinka voin olla avuksi tällä kertaa. Tunnen myös valtavaa nöyryyttä tästä luottamustehtävästä. Istun aitiopaikalla ihmisen sielunelämään. Saan kokea ihmeitä päivittäin. Yhdistää ihmisiä omaan korkeimpaan minuuteen. Se on suuri lahja. Erityisen onnellinen olen ollut viime aikoina siitä että saan auttaa myös muita herkkiä lapsia ja nuoria ja heidän vanhempiaan. Tämän päivän nuoret tarvitsevat monenlaista tukea ja tietoisuutta. 

Ajan tapaamiseen voi varata ihan mistä syystä tahansa. Vaikka vain uteliaisuudesta. Voi myös käydä säännöllisesti sillon kun tarvitset rinnalla kulkijaa ja tukea tai silloin tällöin fiiliksen mukaan.  

Tänä päivänä työni on valmentavaa mentorointia. Mieluusti annan sinulle työkaluja mukaan, joilla voit itsekin tehdä tietoisuusharjoituksia kotonasi.

Henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi minulla on oma Näkijäkoulu, kurssitan ja luennoin henkisyydestä ympäri Suomen. Järjestän myös useita luontoretriittejä vuosittain. Myös yritykset käyttävät palveluitani, käyn pitämässä esimerkiksi viikottaisia meditaatiohetkiä monessa yrityksessä. Meditaation mm. stressiä ja palautumista edistävät hyödyt ovat jo laajasti tutkittuja. Minut voi myös tilata muille paikkakunnille, liikun mielelläni! 

Työtilat minulla on hyvinvointikeskus Villa Valossa, jonka perustin Oulun keskustaan vuonna 2016. Olen myös Facebookissa ja Instagramissa, sivuni ovat:
 
FB/ErikaJuusola-Vain rakkaus on totta
FB/VillaValossa 
Instassa @erikajuusola
Utubessa juuri avautuva kanavani on Erika Juusola 

Laulajana minut voi tilata erilaisiin tilaisuuksiin kuten häät, hautajaiset, ristiäiset, syntympäivät ja muut kodin ja työpaikan juhlahetket. Erityiskivaa on ollut tehdä yllätystilauskeikkoja tyyliin Suomi-Love! Se koskettaa aina syvältä. 
Vahvuuksiani muusikkona ovatkin tunnelmalliset, intiimit, tunnepitoiset kotikonsertit ihmisten olohuoneissa. Koolle on kutsuttu lähipiiriä ja ystäviä. Nykypäivän menossa livemusiikin äärelle rauhoittuminen ja yhdessä laulaminen on kuin meditaatiota. Laulu ja musiikki on hyvin parantavaa. Ääni pääsee hoitamaan sinne minne sanat eivät ylety. 

Musiikilliset sivuni löytyvät netistä:
FB/ErikanLumotutVeljet 
Utubessa kanava Erika ja Lumotut Veljet  

Muistutan sinua tänäänkin että lopulta vain rakkaus on totta.
Lämpimästi tervetuloa!

Halauksin Erika


Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.com

  näytä normaaliversio » Ylös