Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
Minä Erika, olen syntynyt näkijäksi. Henkimaailman rakkaat ja enkelit ovat kulkeneet rinnallani pikkutytöstä saakka tuoden minulle syvempää ymmärrystä ja viisautta epävarmoihin tilanteisiin. Nuorena naisena kykyni tietää asioita hämmästytti ihmisiä, itseänikin. Olin 27-vuotias kun oivalsin että tämä on lahja, tehtäväni. Katsoa syvälle sieluun rakkauden silmin ja välittää tietoa, joka auttaa ihmistä eteenpäin elämässä. Nykyään tapaan vastaanotollani vuosittain yli 1000 ihmistä, lisäksi luennoin ja kurssitan henkisistä opeista, intuitiosta ja näkijyydestä.   

Teen myös selvännäköisiä energiahoitoja ja henkiparannusta. PIdän vastaanottoani Villa Valossa Asemakadulla Oulun keskustassa ja palveluni toimii hyvin myös puhelimitse ja zoomin kautta etänä.

Ajan voi varata mistä syystä tahansa. Moni hakee näkemystä työ- ja parisuhdeasioihin, terveyteen tai tulevat vastaanotolle puhtaasta uteliaisuudesta. Kaikki ovat tervetulleita. Olen terapeuttiopiskelija ja työtapani on sävyltään terapeuttinen, joten voit käydä silloin tällöin päivittämässä elämääsi, tai säännöllisesti silloin kun tunnet tarvitsevasi enemmän henkistä tukea, ohjausta ja kanssakulkijaa elämääsi.
  
Järjestän vuosittain myös useita luontoretriittejä, joiden keskiössä on yleensä oman intuition vahvistaminen ja todelliseen itseen, luontoon linjautuminen. 

Yksi rakastetuimmista palveluistani on Näkijäillat, joita järjestän säännöllisesti Villa Valossa. Näkijäilta toimii myös loistavasti ohjelmanumerona syntymäpäivillä, polttareissa, virkistysilloissa, tms. Voit myös järjestää Näkijäillan kotiisi ja koota ystäviä illanviettoon henkisyyden äärelle. 

Monitoiminaisena myös musiikki ja laulaminen on lähellä sydäntäni. Laulajana minut tunnetaan herkkien tekstien tulkitsijana ja viime aikoina olen tehnyt lauluja itsekin. Rakastan laulattaa ihmisiä, koska laulu kuuluu kaikille ja on yksi tärkeä tapa liikuttaa energiaa. Minut voi kutsua keikalle häihin ja hautajaisiin, syntymäpäiville tai vaikkapa vetämään yhteislaulutilaisuutta. Olen mielelläni mukana ihmisten pyhissä hetkissä, juhlissa ja seremonioissa. Laulaminen on osa parantajan työtä, energian välitystä. Olen laulanutkin paljon ihmisten olohuoneissa järjestetyissä tunnelmointikonserteissa, häissä, hautajaisissa, syntymäpäivillä, messuilla ja muissa isommissa tapahtumissa. Laulu on ihana tapa rakentaa silta sielusta sieluun äänen kautta. 

Hyvinvointikeskusyrittäjänä vuokraan tilaa muillekin hyvinvointi- ja taidealan toimijoille Villa Valossa. Meillä on mm. kuukausittain vaihtuva taidenäyttely ja erilaisia konsertteja. Löydät minut ja Villa Valon myös Facebookissa ja Instagramissa:
 
FB/ErikaJuusola - Vain rakkaus on totta
FB/VillaValossa 
Instagram @erikajuusola

Ajanvaraus: https://slotti.fi/booking/erikajuusola/

Minut tavoittaa:
Gsm 0405730099
posti@erikajuusola.com

Ollaan yhteydessä, varaa aika vastaanotolle tai kutsu minua luennoimaan tai laulukeikalle.

Vain rakkaus on totta, ystäväni!

Halauksin ErikaErika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.com

  näytä normaaliversio » Ylös