Sielukas Nainen -kasvuryhmä naisille
 
SIELUKAS NAINEN - KASVURYHMÄ NAISILLE

Paluumatka naiseuden syvimmän olemuksen kauneuteen ja viisauteen. Omannäköistä naiseutta tukeva kasvuryhmä naisille.Sielukas uuden ajan nainen on luontainen johtaja omassa elämässään ja yhteisössään. Sen aseman meille tuo sisäinen viisaus, herkkyys ja myötätunnon voima. Olemme luonnoltamme uusiutuvia, luovia ja intuitiivisia luontokappaleita, Äitejä. On aika vapautua naiseuden vanhoista haavoista ja luoda elämää omannäköisenä naisena. Ymmärtää mistä olen tullut ja mihin olen menossa. Luoda syvempää yhteyttä kumppaniimme ja muihin läheisiimme.

Ryhmässä uudistamme elämää naisena oman elämänkokemusten kuin myös kollektiivisten aiheiden kautta luovin menetelmin, meditoiden ja keskustellen. Astumme vanhanaikaisesta naisen kuvasta uuteen tietoiseen naisellisuuteen. Pyrimme myös tasapainottamaan meissä olevia polariteetteja, kuten mies-naisenergioita.

Aiheet ja tapaamiset Villa Valossa:

To 21.3. klo 18-20 Nainen & Kuu
To 4.4. klo 18-20 Sisäinen tyttö & Jumalatar
To 25.4. klo 17.30-20.30 Luovuus & Seksuaalisuus
To 9.5. klo 17-22 Naiseuden kaari & Minun tarinani
Ti 28.5. klo 18-20 Hiljaisuus & Läsnäolon voima
Ti 4.6. klo 17-21 Voimauttava Valokuvausilta ulkona luonnossa

Työni on valmentavaa mentorointia ja kanssakulkemista. Henkisen valmennuksen lisäksi voimme käyttää tarvittaessa tunnelukkoja vapauttavaa skeematerapiaa ja regressioterapiaa. Ryhmässä meditoimme, maalaamme, teemme läsnäolo- ja mielikuvaharjoituksia, keskustelemme ja jaamme omat tarinamme naisena tähän asti.

Kurssi sisältää luovaa kirjoittamista ja myös kirjoitustehtäviä kotona. Päätösseremoniassa otamme piknik-korit mukaan ja menemme puistoon tai muuhun luonnonpaikkaan. Juhlistamme naiseuden kukoistusta ja kauneutta voimauttavan valokuvauksen keinoin. Kuvat saat itsellesi muistoksi tai käyttöön 💖

Kurssin aikana voit käyttää myös muita palveluitani, esim energiahoitoa tai yksityisiä konsultaatioita -15%.

Ryhmäkoko on 12 Siskoa.

Olet täydellinen ja tervetullut juuri sellaisena kuin olet, omana itsenäsi. Ryhmään sitoudutaan koko kurssin ajaksi. Meillä jokaisella on myös vaitiolovelvollisuus, joten voimme rauhassa avautua täyteen kukkaamme yhdessä 🌺

Maksu 395€ (sisältää alv 24%). Maksaa voi myös erissä.

Ilmoittautumiset:

Erika Juusola
Valmentavaa mentorointia
Hyvinvointivalmentaja, näkijä, laulaja
gsm 0405730099
posti@erikajuusola.com
www.erikajuusola.com

❤️ Vain rakkaus on totta ❤️
Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.comMobiili