Energiaparannuskurssi ti 22.6.2021
 
ENERGIAPARANTAMISEN PERUSKURSSI ZOOMISSA ONLINE
TI 22.6.2021 KLO 18-21

Kesäpäivänseisauksen tunnelmissa on hyvä avata valon kanaviaan! Tässä illassa opetan suoran ja yksinkertaisen metodin, jolla opit kanavoimaan parantavaa energiaa itsellesi ja muille ihmisille. Hoito perustuu ajatukseen että meissä kaikissa virtaa parantavaa energiaa ja kun kytkeydymme omaan korkeimpaan minään ja maailmankaikkeuden parantavaan lähteeseen voimme saada nopeitakin parantumisia aikaan.   

Kurssipäivässä saat energianvälottämisen taidon heti käyttöösi. Hoitamisen ei tarvitse olla monimutkaista ollakseen tehokasta, päinvastoin. Voit käyttää sitä omien hoitojesi lisänä tai ihan päähoitona. Tämä suoraan lähteeseen kytkeytyminen auttaa sinua pitämään huolta omasta jaksamisestasi myös muissa ammateissa, sopii hyvin esimerkiksi hierojille, kampaajille ja muille ihmisten parissa työskenteleville. Et tarvitse välttämättä mitään ennakko-osaamista osallistuaksesi tähän kurssipäivään. Myöskään ei haittaa vaikka olisit opiskellut muitakin energiahoitoja. Kurssi sopii siis kaikille kiinnostuneille. Toimii myös kaukoparannukseen!

Kurssilla kerron omasta polustani energiahoitojen ja parantamisen parissa, joka alkoi jo 20-vuotiaana 24 vuotta sitten ensimmäisellä reikikurssilla. Opetan yksinkertaisen tekniikan, jolla olen itsekin parantunut vakavasta sairaudesta ja hoitanut menestyksekkäästi asiakkaitani jo vuosia.  

Hoitojen tekeminen on paitsi ihanaa myös antoisaa. Energiaparannus on kokonaisvaltainen: fyysinen, psyykkinen, emotionaalinen, energeettinen, henkinen ja seksuaalinen. Hoito menee lempeästi syville tasoille ja auttaa samalla itse hoitajaa myös omassa henkisessä kehityksessä. 

Eli jos parantaminen kiinnostaa sinua, tämä on sinua varten! 

Kurssimaksu 125 €, sisältäen alv 24%. Maksaa voi myös sovitusti erissä. Ilmoittautuminen tarvitaan ma 21.6. mennessä Erika/0405730099 tai posti@erikajuusola.com.


Lämpimästi tervetuloa! 


Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.comMobiili