Parantavan Tietoisuuden koulutus syksy 2021
 
Parantavan Tietoisuuden-koulutus starttaa zoomissa keskiviikkona 22.9. klo 18-20!
Tähän PARANTAJA-koulutukseen ehtii vielä mukaan! Ihana ryhmä on aloittamassa ke 22.9. klo 18! Tapaamiset ovat zoomin välityksellä ja jokainen tapaaminen tallennetaan, joten pääset mukaan omalla ajallasi milloin vaan. Meillä on myös yhteinen oma faceryhmä, jossa jaamme ja keskustelemme kurssin aihioista.
Koulutus sisältää parantajuuden ja näkijyyden sekä oman elämän luomisvoiman henkiin heräämistä. Paluu oman sielunsuunnitelman lähteille, tai luomaan sitä uudelleen.
Koulutuksen jälkeen voit tehdä halutessasi hoitoja muille ja käyttää energiaa tietoisemmin omassa elämässäsi.
Tervetuloa mukaan oppimaan uusia tehokkaita itsehoito- sekä kaukoparannustyökaluja. Oma parannustiimisi kutsuu sinua!

Tässä harvinaisessa muutoksen ajassa puhdistuu nyt vanhaa energiaa vauhdilla ja yhtäaikaisesti luomme jo uutta maailmaa. Moni kokee muutosvoiman nyt vahvasti ja kuvaa olevansa jonkinlaisessa välitilassa, jossa vanhaa ei enää ole ja aavistus uudesta on syntymässä. Uuden ajan aallot ovat myös aktivoineet meissä asuvaa parantajuutta ja näkijyyttä. Silti niiden käyttöönotto omassa elämässä voi tuntua haastavalta. Tätä transformaation hetkeä avittamaan meille kanavoitui Parantavan Tietoisuuden koulutus. 
Koulutus on noin 3 kuukauden mittainen parantaja- & näkijäkoulutus, jossa opitaan kanavoimaan oman korkeimman minän kautta, yhdistyen parantavaan tietoisuuteen. 
Tämä koulutus on kanavoitunut meille vastaamaan juuri tämän hetken muutosenergioihin; tukemaan omassa henkilökohtaisessa henkisessä kehityksessä, seuraavalle tasolle siirtymisessä. Tämä on syventävä ja puhdistava paluumatka oman sielun äärelle sekä omiin parantajan kykyihin. Selkiinnyttää tehtväämme tässä muuttuvassa maailmassa. Opimme kuinka voimallinen luoja meidän ajatus todella on! 
Koulutuksen sisältöä:
✨ parantavan tietoisuuden avaaminen
✨ elämä korkeimman minän ohjaamana
✨ parantaminen 
✨ näkijyys 
✨ pyyteetön rakkaus
✨ ajatuksen voima
✨ puhdistaminen
✨ luominen 
✨ sieluntehtävä ja suunnitelma
✨ muutoksessa tukeminen
Harjoitukset ovat helppoja ja uskomattoman tehokkaita, juuri kuten tämän päivän korkeavärähteinen energiatyöskentely on. Opimme kanavoimaan parantavaa energiaa itselle sekä toisille, myös etänä. Opimme ajatuksen voimasta, oppaista ja näkijyydestä. Asetamme myös parannuksen piiriin oman elämämme asioita ja seuraamme niissä tapahtuvaa muutosta ihan konkreettisesti. Pääset kokemaan parantavan tietoisuuden vaikutukset omassa elämässäsi sekä kenties myös toisissa ihmisissä.
Livenä zoomissa yhteiset tapaamiset ovat:
22.9. klo 18-20 Meditaatio & korkein minä 
6.10. klo 18-20 Parantajuus & Energiakehot
27.10. klo 18-20 Näkijyys
17.11. klo 18-20 Mielen ja ajatuksen voima, mielikuvaharjoitukset
1.12. klo 18-20 Sieluntason suunnitelma & tehtävä
15.12. klo 18-20 Loppukatsaus 
Kurssi on kokonaisuus moduuleihin jaettuna. Jokainen lähetys tallennetaan ja kurssille voikin osallistua missä vaiheessa tahansa tallenteiden avulla. Tallenteiden kautta sinulle jää kurssin aineisto ja meditaatiot käyttöösi. Meillä on yhteinen facebook-ryhmä, jossa voi keskustella, kysyä lisää, jakaa ajatuksia ja kokemuksia. 
Koulutusiltojen teemojen järjestys voi muuttua koska räätälöin aina osallistujille sopivaksi lopullisen muodon. Tarvittaessa otamme porukalla lisätapaamisia zoomissa sekä voit ottaa henkilökohtaista ohjausta tai hoitoa minulta normaalia edullisempaan hintaan. (Bonusetu -25% kaikista yksilöpalveluistani.)
Kevään Parantavan Tietoisuuden ryhmältä tuli todella kaunista palautetta. Kurssista oltiin kiitollisia ja opit oli konkreettisesti olleet avuksi ja hyödyksi. Tämä syksyn koulutus on vielä hieman tiiviimmin paketoitu ja lisänä on oman henkilökohtaisen muutoksen parissa työskentelyä. 
Kouluttaja Erika Juusola on näkijä, henkinen valmentaja, energiaparantaja, terapeutti ja laulaja. 
Olen ollut lapsesta saakka vahva näkijä ja ammatiksi se muodostui minulle jo nuorena naisena. 20 vuoden mittaisen vastaanottotyön lisäksi pidän vuodesta toiseen rakastettua Näkijäkoulua sekä ylläpidän useita parantajuuteen perustuvia ryhmiä, järjestän kursseja ja luennoin messuilla. Lisäksi ehdin keikkailla laulajana ja pyörittää luontaiskeskus Villa Valoa Oulun keskustassa. 
Olen perehtynyt ja kouluttautunut urani varrella useisiin eri energiahoitomuotoihin sekä lukenut psykologian ja teologian perusteita yliopistossa. Minulla on tutkinnot skeema-, hypnoosi-, regressioterapiasta ja nyt valmistun pian myös kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi. 
Yksi tärkeä tehtäväni on opettaa ihmisiä löytämään yhteys omaan intuitiiviseen puoleensa. Mukanani on kulkenut urani alusta saakka lause ”Vain rakkaus on totta”. Lause muistuttaa pyyteettömän rakkauden läsnäolosta meidän eri elämänvaiheissa. Tähän myös kiteytyy oma kipinäni tehdä tätä työtä; jakaa myötätunnon ja rakkauden parantavaa voimaa.
www.erikajuusola.com
Instagram @erikajuusola
Opetustapani on valmentava ja lähestymiskulmani terapeuttinen, joten saat samalla minun ja ryhmämme tuen omalle muutoksellesi, on se sitten yksityiselämän tai työn puolella. Kurssi soveltuu ihan kaikille kiinnostuneille lähtötasoon katsomatta. Opetan täysin uuden tavan kanavoida parantavaa energiaa, joten tule ihmeessä mukaan vaikka olisit jo kokeneempikin hoitaja tai käynyt muita energiahoitajan kurssejani aiemmin. 
Koulutuksen maksu on 450€ (sisältäen alv 24%). Maksaa voi 1-4 erässä sopimuksen mukaan esim kuukausittain. Sitovat ilmoittautumiset posti@erikajuusola.com. 
Ilmoittautumisesi jälkeen saat bonuksena 17.12. saakka käyttää kaikkia yksilöpalveluitani edullisempaan hintaan -25% koko koulutuksen ajan. Koskee myös lahjakortteja. 
Kurssille voi osallistua myös sen varsinaisen aloituksen jälkeenkin missä tahansa vaiheessa, tallenteiden kautta pääset hyvin mukaan harjoitteisiin. mikäli haluat uudet tehokkaat energiatyökalut käyttööso niin voit ostaa myös pelkät tallenteet osallistumatta keskiviikon live-lähetyksiin. 
Kysy lisää, jos jotain pohdit. Tule mukaan ihanalle matkalle omaan parantajuuteesi!
Olet lämpimästi tervetullut, oma parannustiimisi kutsuu sinua!

Erika 

Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.comMobiili