Näkijäkoulu 2022
 
NÄKIJÄKOULU 2022


Tämä on samanhenkisten sielujen koolle kutsu yhteiseen piiriin!
 
Aloitin vuoden kestävän Näkijäkoulun vuonna 2012 asiakkaitteni pyynnöstä. Moni halusi oppia ymmärtämään henkisiä lakeja, tekemään energiahoitoja, kanavoimaan enkeleleitä ja henkimaailman rakkaita. Iso ja tärkeä osa Näkijäkoulua on myös saada oman henkisen ryhmän tuki ja rakkaus. Itse koen tärkeänä että jokainen löytää sen oman juttunsa ja yhteytensä omaan intuitiivisuuteen ja viisauteen. Näistä toiveista ja paljosta lisämateriaalista lähdin kokoamaan tämän rakastetun kattavan koulutuksen ja siitä saakka se on joka vuosi kutsunut koolle ikioman sielunryhmänsä! Tammikuussa alkava ryhmä on 14. ja Näkijäkoulun käyneitä on jo lähes 200.
  
Uusi ryhmä aloittaa lauantaina 22.1.2022 klo 10-15. Tapaamiset ovat kerran kuukaudessa Villa Valossa Oulun keskustassa lähellä juna-asemaa.

Rakastettu Näkijäkoulu on vuodenkierron kestävä henkinen matka omaan sielunmaisemaan; näkijyyteen, parantajuuteen ja intuitiivisuuteen. Vaikka tutustummekin itseemme ja omiin kykyihimme energian ja sielun kautta, tämä koulutus on myös coachausta sinun arkeesi. Pystyt integroimaan omat luonnolliset taitosi omaan elämääsi. Moni Näkijäkoulun käynyt kertookin saaneensa valtavasti itsevarmuutta, selkeyttä ja rohkeutta kaikkeen olemiseensa koulutuksen aikana. Jos siis kaipaat henkistä ohjausta ja oppia itsellesi sekä kaipaat omaa sielunryhmääsi, tämä on sinulle. 

Näkijäkoulun sisältöä kokonaisuudessaan on mahdotonta pukea sanoiksi, asiaa tulee vuoden aikana paljon. Jaan sydämestäni kaikkea kokemustani ja osaamistani. Tapani ohjata on kokemus- ja elämyspohjainen. Koska jokainen ryhmä ja vuosienergiakin on erilainen, pidän aina myös valmiuden räätälöidä jokaiselle ryhmälle sopivia harjoitteita vaikka aihepiirit ovat kutakuinkin samat. Mukana tulee paljon henkilökohtaista ohjausta ja konsultaatiota ryhmässä.

Sisältöä:

-Joka tapaamiskerralla tehdään ohjattu meditaatio 
-Opit tekemään tulkintoja enkelikorteilla, selvännäköisyyttä ja meediointia
-Opit välittämään parantavaa energiaa
-Henkiset lainalaisuudet tulevat tutuiksi
-Oman energian suojaukset, puhdistukset, maadoittuminen
-Elämän inventaario
-Luontoretriitti Lappiin
-vierailevan luennoitsijan anti (aihe vaihtelee)
-meillä on oma aktiviinen faceryhmä ja whatsuppryhmä 

Saat omat enkelikortit.

Vuoden aikana teemme paljon puhdistavaa, vahvistavaa, hoitavaa ja tietoisuutta muuntavaa työskentelyä. Sinun ei tarvitse alkaa tekemään näkijän tai energiahoitajan työtä mutta saat siihen kyllä haluatessasi hyvän pohjan ja vahvistuksen koulutuksen myötä. Pääpaino on kuitenkin sinussa itsessä ja linjautumisessa omaan sielunsuunnitelmaasi sekä omien henkisten taitojesi vahvistaminen ja käyttöönotto. Yksi vuoden tärkeimpiä tavotteita on henkisen olemuksesi integroiminen omaan elämääsi. Hyvin moni tulee mukaan tekemään jonkinasteista muutosprosessia itsessään.

Näkijäkoulu todellakin on vanhojen tuttujen sielujen koolle kutsu yhteiseen piiriin jakamaan, oppimaan ja peilaamaan toisilleen. Jokaisella ryhmällä on aivan oma henkensä. Usein onkin jo ensimmäisellä tapaamisella vahva tuttuuden tunne toisiamme kohtaan. Moni on löytänyt uusia rakkaita ystäviä ryhmistä ja moni Näkijäryhmä on jatkanut tapaamisia vielä aikojen päästäkin! Se on aivan ihanaa, parasta palautetta! 😍

Näkijäkoulu-ryhmän kokoontumiset vuonna 2022: (Ilmoitetaan pian)


Aikatauluihin voi tulla muutoksia ja lisätapaamisia tarpeen mukaan. Niistä ilmoitetaan ajoissa. Jokainen tapaaminen on oma moduulinsa, jossa on hyvä olla paikalla. Korvaavia päiviä ei ole mahdollista järjestää yksittäiselle henkilölle.  

Kenelle:
Näkijäkoulu sopii kaikille asiasta kiinnostuneille ikään, kokemukseen tai taustaan katsomatta. Oletpa vasta-alkaja tai jo kokeneempi, saat tästä koulutuksesta itsellesi työkaluja ja uutta tietoa omaan olemiseesi.

Maksu:
Näkijäkoulun kokonaismaksu vuodelle on 2500 € (sisältäen alv 24%.) 
Maksaa voi sovitusti 1-12 erässä. Lapin retriitti sisältyy muutoin kurssiin ja hintaan, majoituksesta ja ruokailusta tulee vain 200 € lisäkustannus. 

Ilmoittautuminen:
Sähköpostilla posti@erikajuusola.com viimeistään 14.1.2022 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Kun ilmoittaudut ennen 24.12.2021 saat lisäetuna selvännäköisen energiahoidon.  

Jos tulet kauempaa voit kysyä minulta majoitusasioista. 

Lämpimästi tervetuloa sielun polulle samanhenkisten ihmisten yhteisöön!

**********
Näkijäkoulu sai alkunsa tässä nykyisessä muodossaan vuonna 2014 kun minulta kaivattiin yhä enemmän opastusta intuition ja oman elämän merkityksen lähteille. Merkitys syntyy siitä tunteesta että oman elämän sisältö on linjassa oman sisimmän kanssa. Sydäntietoisuus on yhteyttä kotiin ja omaan sieluun tässä ihmisen kehossa. Tämän kolmen elementin tiedostaminen ja vaaliminen luo tasapainoa ja hyvinvointia kaikille elämän osa-alueille. Itse elämä on suurin henkinen harjoitus. Olemme psykofyysinen, energeettinen, seksuaalinen ja emotionaalinen kokonaisuus. Näkijäkoulu hoitaa, puhdistaa ja uudistaa näitä kaikkia osa-alueita meissä ja yhdistää meidät ikiomaan sieluumme, jumalalliseen kipinään.

Olen todella kiitollinen kaikista ihanista ryhmistäni vuosien varrella! Näkijäkoulun käyneitä on jo noin 200 tähän päivään mennessä. Ja matka jatkuu ja syvenee laajentuen. Kaikkien saataville, jotka tuntevat kaipaavansa tukea ja kokenutta ohjausta omalle polulleen.

Lämpimästi tervetuloa! 

Halauksin, Erika

                                      

Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.comMobiili