Näkijäkoulu 2019 Oulu
 
Meidän on aika vahvistua löytämään uudenlainen syvempi yhteys todelliseen itseen ja astua omalle Sydämenpolulle eläen runsaudessa yhdessä toisten ihmisten kanssa! Oma sisäinen viisaus oppaana. Tämä on sielujen koollekutsu yhteiseen opintopiiriin.

Vuoden mittainen kattava HYVINVOINTIKOULUTUS omaan henkiseen kasvuun ja kukoistukseen! Erikan rakastettu Näkijäkoulu on pyörinyt eri paikkakunnilla vuodesta 2014 saakka ja jo reippaat 100 ihmistä on osallistunut tähän koulutukseen. Tammikuussa 2019 alkava ryhmä on nyt räätälöity vastaamaan uuden ajan kasvun tarpeisiin. Elämme muutoksen aikaa.

Monipuolinen koulutus koostuu teemapäivistä. Ohjatut luovat harjoitukset ja työskentelyt auttavat löytämään uusia työkaluja ja näkökulmia elämäsi erilaisiin tilanteisiin. Opit ymmärtämään ihmisyyttä psyko-fyysis-energeettis-seksuaalisena kokonaisuutena. Keskitymme jokaiseen osa-alueeseen syventävästi eri tapaamiskerroilla. Koulutukseen sisältyy myös viikonloppuretriitti Lapin parantavan puhtaassa luonnossa. Tapaamisissa käymme aina mitäkuuluu-kierroksen, jossa tulee henkilökohtaista konsultointia ryhmässä tarpeen mukaan.

Koulutuksen ajan voit käyttää myös Erikan yksityispalveluita edullisempaan hintaan, esim energiahoidot ja konsultaatiot.

Sisältöä:

-Meditaatio
-Chakrat
-Intuitio
-Herkkyys
-Suojaukset
-Enkelit
-Selvänäköisyys
-Parantaminen
-Luovuus
-Sisäinen lapsi
-Hengittäminen
-Seksuaalisuus
-Mies-naisenergian tasapaino
-Kehon viisaus
-Elämänkaari; sielun tehtävä, oppiläksy ja voima
-Ihmissuhteet, tunteet, menneet elämät
-Oma t odellinen potentiaali
-Sydämen polku

Annan tähän koulutukseen kaiken ammattitaitoni j a kokemukseni, jonka olen hankkinut l ähes 15 vuoden aikana ihmisten parissa työskennellessä. Kaikki oppini perustuvat myös omaan elämänpolkuuni. Henkinen valmennus pohjautuu näkijän työhöni, jonka lisäksi olen myös energia-, skeema- ja regressioterapeutti.

Palautteita Näkijäkoululaisilta:

”Erika on Mentori. Piste.”

”Olet uskomaton ryhmän ohj aaja! Luot lempeällä ja varmalla ohjauksella kotoisan ja avo imen ryhmähengen ja saat ajoittain rönsyilevänkin porukan pysymään asiassa. Olen sin ulle syvästi kiitollinen kaikesta viisaasta opista ja yhdessä koetusta.”

”En tiedä missä olisin nyt ilman sinua, tätä koulutusta ja ryhmän tukea. Ja enkeleitä!”

”Olen saanut valtavasti itseluottamusta tästä koulutuksesta. Tunnen nyt itseni paremmin ja tiedän mitä tehdä, jos on suunta hukassa. Elän todeksi unelmaani. KIITOS on pieni sana tässä!”

”Sinä olet Erika todella hyvä työssäsi. Nainen paikallaan! Uskomaton valoyhteys!”

Ohjaan usein luovin menetelmin, esim maalaamme, piirrämme, valokuvaamme, mantraamme, liikumme, hengitämme, meditoimme. Pääpaino on kuitenkin mielikuvaharjoitteilla ja mielenhallintatekniikoissa. Olen mitä ajattelen!

Koulutus sopii kaikille ja kaikenikäisille itsetuntemuksen vahvistamisesta kiinnostuneille. Niin miehille kuin naisille.

Näkijäkouluun otetaan 12 hlö kerrallaan, joten varaa paikkasi ripeästi 💞 6 paikkaa jäljellä.

Tapaamiset pääsääntöisesti kerran kuukaudessa lauantaisin Villa Valossa klo 10–15:

La 19.1., 16.2., 16.3 , 27.4., 18.5., 15.6.
-Heinäkuu lomaillaan-
To 22.8. klo 17-21
La 28.9. klo 10-15
Pe-su 4.-6.10. Lapin retriitti
La 9.11. klo 10-15
La 14.12 klo 10-15
Koulutuksen kokonaishinta on 2200 €, sisältää alv 24%.
Maksaa voi 1-12 erissä.

Sitova ilmoittautuminen ma 7.1.2019 mennessä. HUOM! 30.12.2018 mennessä ilmoittautuneille Early Bird-lahja: 1 tunnin lahjakortti energiahoitoon! Hoidon voi käyttää itse tai antaa lahjana eteenpäin ystävälle tai läheiselle.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Erika Juusola
Gsm 0405730099
posti@erikajuusola

~Vain rakkaus on totta~
Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.comMobiili