Näkijäillat
 
NÄKIJÄILTA
Rakastetut Näkijäiltani ovat saaneet uusia muotoja. Pidän Oulussa Villa Valossa noin kerran kuussa kaikille avoimen Näkijäillan vaihtuvilla teemoilla. 
Teen myös kutsusta ympäri Suomen Näkijäiltoja ihmisten olohuoneissa, työpaikoilla ja yhteisöissä. 

Näkijäillat Villa Valossa: 
Näissä rakkaudellisissa coaching-tyyppisissä illoissa on kuukausittain vaihtuva teema, johon liittyen alustan illan ja annan myös henkilökohtaista ohjausta ryhmässä niin monelle kuin illan kulku sallii.

Illat ovat informatiivisia, joissa on alkuun pieni luento-osuus illan aiheeseen. Myös keskustelua herää paikallaolevien omis ta tilanteista ja opetuk set lomittuvat myös näiden viestien väleihin. Illat ovat luottamuksellisia osallistujien kesken. Yhdessä luomme rakkaudellisen pyhän tilan, jossa voimme kuulla omaa sielun viisautta, hoitaa toisiamme läsnäolollamme, saada tukea ja oivalluksia. Näkijäillan Henki on hyvin hoitava ja parantava. Illat ovat opettavaisia ja antavat myös uutta energiaa arkeesi. 

Mukaan voi siis tulla saamaan ohjausta itselleen, pohtimaan, oppimaan ja keskustelemaan t ai v aan lepäämään energioihin. Myötätunto, rakkaus, ilo ja valo ovat vahvasti läsnä. Jokainen ilta alkaa pienellä meditaatiolla ja päättyy yhteiseen hiljentymiseen korkeimman äärellä.

NÄKIJÄILTA VILLA VALOSSA TO 22.8.2019 KLO 18-19.30.
Paikkana Villa Valo, Asemakatu 12, katutaso, Oulu. 
Maksu 35 €. Kaikki halukkaat mahtuvat mukaan.
Ilmoittautumiset posti@erikajuusola.com tai tekstarilla 0405730099.
Olet lämpim äst i tervetullut!


NÄKIJÄILTA, kotonasi, työpaikallasi, yhteisössäsi
Minut voi kutsua myös pitämään Näkijäiltaa kotiisi, työpaikallesi tai yhteisöösi mihin päin Suomea tahansa. Illan kesto on 2 tuntia. Ryhmäkoko 12 hlö. 

Näissä Näkijäilloissa illan kulku on seuraava:
Alkuun kahvittelua ja herkuttelua talon tapaan. Sitten siirrymme varsinaiseen piiriin, jonka avaan hetkeen kanavoidulla medita atiolla. Sen jälkeen jokainen piirissä saa henkilökohtaista ohja usta ja viestejä ryhmässä. Lopuksi vielä kokoamme illan annin y hteen ja hiljennymme yhdessä Korkeimman äärelle.

Nämä illat jättävät lämpimän ol on pitkäksi aikaa osallistuj ien sydämiin ja hyvän energian paikka an , jossa se on järjestetty. Ne ovat samalla parannustilaisuuksia, joissa meidän henkirakkaat ja enkelit pääsevät meitä hoitamaan syvillä tasoilla. 
Suosittelen lämpimästi =)  

Maksu on 55 €/osallistuja (sis. alv 24%). Oulusta 2 tunnin säteellä ei kilometrikorvauksia. Voimme laittaa ilm oituksen myös minun sivuilleni saadaksesi osallistujia riittävästi. Illan järjestäjä osallistuu maksutta. 

Lisätiedot ja kutsut suoraan minulta: Erika gsm 0405730099 tai posti@erikajuusola.com.Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.comMobiili