Näkijäillat
 
SEURAAVAT NÄKIJÄILLAT ZOOMIN KAUTTA OVAT TO 17.6. KLO 18-20 JA KE 14.7. KLO 18-20! Ilmoittautua voi Erika/0405730099. Maksu 35 €.
 
Yksi rakastetuimpia palveluitani ovat Näkijäiltani. Pidän Oulussa Villa Valossa tai zoomissa online noin kerran kuussa kaikille avoimen Näkijäillan. Teen myös Näkijäiltoja messuilla, ihmisten olohuoneissa, työpaikoilla ja yhteisöissä.

Näissä lämminhenkisissä illoissa teemme alkuun pienen meditaation, puhun hieman johonkin henkiseen aiheeseen liittyvää ja välitän jokaiselle piiriin osallistujalle viestiä.

Illat ovat täynnä iloa, valoa ja myötätuntoa. Yhdessä luomme rakkaudellisen tilan, jossa voimme kuulla omaa sielun viisautta, hoitaa toisiamme läsnäolollamme, saada tukea ja oivalluksia. Näkijäillan henki on hoitava ja parantava. Illat antavat usein uutta energiaa arkeesi. 
Mukaan voi siis tulla saamaan ohjausta itselleen tai vain nauttimaan ja latautumaan tunnelmasta.

Ilmoitan Näkijäilloista ja muista tapahtumistani facebookin sivustollani!NÄKIJÄILTA siellä missä sinä olet
Minut voi kutsua myös pitämään Näkijäiltaa kotiisi, työpaikallesi tai yhteisöösi. Sopii esimerkiksi syntymäpäiville, pikkujouluihin ja polttareihin ohjelmanumeroksi. Myös erilaiset yleisötapahtumat onnistuvat. Nämä illat ovat yhtäaikaa hauskoja ja koskettavia. Taatusti erilainen ohjelmanumero! Kesto 1,5 tuntia. Maksu viikolla 275 € (sis. alv 24%) ja viikonloppuna 350 €. Oulusta 2 tuntia etäisyydellä ei kilometrikorvausta. 

Voit myös emännöidä HENKISTÄ ILTAA kutsumalla koolle ystäviäsi ja muita aiheesta kiinnostuneita. Illassa (tai päivässä) keskustellaan ja tehdään henkisiä harjoituksia, meditioidaan ja lopuksi jokainen saa henkilökohtaista ohjausta ja viestiä piirissä. 
Kesto 3 tuntia. Maksu 500 € (sis. alv 24%). Oulusta 2 tunnin etäisyydellä ei kilometrikorvauksia

Voimme myös räätälöidä sinulle tilaisuuteen sopivan session. Ota reilusti vaan yhteyttä, mikäli kaipaat opetusta, koulutusta tai muuta ohjausta tai luennointia omalla paikkakunnallasi. Teen työtäni koko Suomessa. 
Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.comMobiili