Näkijäillat
 
AVOIN NÄKIJÄTILAISUUS ILON VALKEAT-MESSUILLA SU 3.10. KLO 14.45-15.30

Sisältää vietsejä sekä henkistä ohjausta paikallaoleville. 
 
Yksi rakastetuimpia palveluitani ovat Näkijäiltani. Pidän Oulussa Villa Valossa tai zoomissa online noin kerran kuussa kaikille avoimen Näkijäillan. Teen myös Näkijäiltoja messuilla, ihmisten olohuoneissa, työpaikoilla ja yhteisöissä.

Näissä lämminhenkisissä illoissa teemme alkuun pienen meditaation, puhun jostakin ajankohtaisesta henkisestä aiheesta ja välitän jokaiselle piiriin osallistujalle viestiä.

Illat ovat täynnä iloa, valoa ja myötätuntoa. Yhdessä luomme rakkaudellisen tilan, jossa voimme kuulla omaa sielun viisautta, hoitaa toisiamme läsnäolollamme, saada tukea ja oivalluksia. Näkijäillan henki on hoitava ja parantava. Illat antavat usein uutta energiaa arkeesi. 
Mukaan voi siis tulla saamaan ohjausta itselleen tai vain nauttimaan ja latautumaan tunnelmasta.

Ajankohtaisimmat Näkijäillat ja muut tapahtumani löydät aina facebookin sivustoltani sekä instan puolelta.


NÄKIJÄILTA siellä missä sinä olet
Minut voi kutsua myös pitämään Näkijäiltaa kotiisi, työpaikallesi tai yhteisöösi. Sopii esimerkiksi syntymäpäiville, pikkujouluihin ja polttareihin ohjelmanumeroksi. Myös erilaiset yleisötapahtumat onnistuvat. Nämä illat ovat yhtäaikaa hauskoja ja koskettavia. Sisältää pienen meditaation sekä viestinvälitystä. Taatusti erilainen ohjelmanumero! Kesto 1,5 tuntia. Maksu 350 € (sis. alv 24%) Villa Valossa tai Oulun alueella. 

Voit myös emännöidä HENKISTÄ ILTAA kutsumalla koolle ystäviäsi ja muita aiheesta kiinnostuneita. Illassa (tai päivässä) keskustellaan ja tehdään henkisiä harjoituksia, meditioidaan ja lopuksi jokainen saa henkilökohtaista ohjausta ja viestiä piirissä. 
Kesto 3 tuntia. Maksu 500 € (sis. alv 24%). 

Voimme myös räätälöidä sinulle tilaisuuteen sopivan session. Ota reilusti vaan yhteyttä, mikäli kaipaat henkistä tai musiikillista ohjelmaa, koulutusta tai muuta ohjausta tai luennointia omalla paikkakunnallasi. Teen työtäni koko Suomessa sekä etänä esim zoomin kautta. 
Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.comMobiili