Palvelut ja hinnasto
 
HENKILÖKOHTAINEN KONSULTAATIO (myös puhelimitse)
-30 min/85 €
-45 min/100 €
-90 min/150 €

Konsultaatiossa olen intuitiivinen näkijä, mentori ja hyvinvointivalmentaja. 
Käytän myös opiskelemiani terapeutin taitoja sinun hyvinvointisi parhaaksi. Olen kouluttautunut meditaatio-ohjaaja, regressioterapeutti, skeematerapeutti, NLP-hypnoositerapeutti, reikihoitaja ja energiaterapeutti. 
Tapaamisessa tarjoan sinulle pyhän ja rakkaudellisen tilan, jossa pääset palautumaan omaan keskiöösi ja kuulet omaa sisäistä viisauttasi. En mie luusti tarjoile valm iit a vastauksia vaan tärkein tehtäväni on auttaa sinua yhdistymään omaan sieluusi ja sen tietoon. Palvelen sinua sielun ja hengen tasolla vaikka tapaamisessa kohtaamme myös ihmisinä. 
Käynnin jälkeen olo on vapautunut, inspiroitunut, kirkastunut ja rauhallinen. Konsultaatioon voi tulla ihan mistä syystä tahansa, vaikka vain uteliaisuuttaan.

Suosittelen yleisesti varaamaan 45 min ajan, etenkin ensimmäiselle käynnille. Varaa silti koko tapaamiseen tunti aikaa, jotta saat rauhassa ottaa oman aikasi. 

Työttömät ja vähävaraiset 85€/45 min.
Säännöllisesti käyville asiakkaille 85 €/45 min aika, (2 kk:n sisään sovitut uudet käynnit).

Puhelinajoissa maksaminen tapahtuu etukäteen tilille:
Villa Valo - Erika Juusola 
FI8231311000734669
viestiksi luenta ja oma nimesi

Usein henkisen ohjauksen lisäksi voi olla hyvä ottaa energiahoitoja vahvistamaan ohjauksen vaikutuksia, viemään sinua eteenpäin ja rentouttamaan .

KOKONAISVALTAINEN ENERGIAHOITO (sisältää myös lyhyen konsultaation)
-60 min/100 € (vähävaraiset, vakioasiakkaat, jatkokäynnit 85 €)
-90 min/150 € (125 €)

Energiahoito rentoututtaa ja toimii loistavasti yhteen henkisen konsultoinnin kanssa. Energiahoitoni ovat hyvin äidillisiä, syv ältä hoitavia. Energiahoidossa pu hdistuu ja palautuu omaan todelli seen ytimeensä. Sinu t suojataan ja autetaan elämässä eteenpäin. Hoidon aikana myös sinun on helpompi kuulla omaa sielusi kuisk etta, enkeleiden ohjausta j a antaa its es i parantua rauhassa. Hoitoni ovat äärettömän lempeitä ja samalla vahvoja. Käytän hoidoissani kristalleja ja kristalliäänimaljaa, usein myös hoitavaa laulua ja musiikkia. 
 
Annan myös meditaatio-ohjausta ja intuitiokoulutusta yksilöllisesti ja ryhmissä. Minua voi pyytää myös työpaikoille, TYKY- ja virkistystapahtumiin, erilaisiin tilaisuuksiin luennoimaan ja coachaamaan. Näkijäiltoja ja -piirejä teen ympäri Suomen kutsusta kotonasi ystävillesi. 

Puhelimeni on paljon äänettömämällä työn vuoksi, joten ajanvaraukset ja yhteydenotot mieluiten sähköpostitse. Laita mukaan myös puhelinnumerosi.  


Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.comMobiili