Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

CHAKRAKYLPY-KOULUTUS OULU 6.2.-24.4.2019


Ainutlaatuinen CHAKRAKYLPY -koulutus alkaa helmikuussa! Saat kaikki tarvittavat tiedot ja taidot ammatilliseen työskentelyyn, tai vain itsesi ja läheistesi iloksi ja hyvinvoinniksi. Tämä energiahoitokoulutus sopii myös lisäpalveluksi jo asiakastyötä tekeville kuten esimerkiksi kauneushoitoloihin, hierojille ja kampaajille. Samalla myös hoitaja saa itselleen uuden buustin omaan tekemiseensä ja uutta näkökulmaa elämäänsä.  


Koulutus toteutetaan moduuleissa, jonka tapaamiset ovat keskiviikkoiltaisin Villa Valossa. Koulutuksen aikana saat peruspaketin chakroista, energiakeskuksista ja opit välittämään energiaa.

 

Koulutus koostuu teoriasta, tekniikoista, oman intuition käyttämisestä, tutkitusta tiedosta, meditaatiosta ja tietysti käytännön harjoittelusta. Opimme hoitamaan itseämme ja tekemään kylvyn toiselle. Energialla voi hoitaa myös eläimiä ja kasveja. Tutustumme kivien ja eteeristen öljyjen hoitaviin vaikutuksiin. Koulutukseen kuuluu harjoitushoidot ja niiden raportointi.


Koulutuksen sisältö ja aikataulut: pian.....!


Koulutus- ja harjoitusillat Villa Valossa ovat keskiviikkoiltoja klo 17.30-20.30.


Kouluttajana toimii pitkän linjan hyvinvointiohjaaja Erika Juusola, joka tunnetaan intuitiivisena näkijänä, energiahoitajana ja kouluttajana. Erikalla on oma v ahva polku erilaiste n energiaparannushoitojen parissa.


"Kävin ensimmäisen reiki-kurssini 22-vuotiaana, yli 20 vuotta sitten. Se avasi ymmärrykseni energialle, joka kaikessa elollisessa virtaa. Sen jälkeen olen kouluttautunut erilaisiin energiahoitomuotoihin ja par annustekniikoihin Englannissa s aakka. Olen tehnyt vuosia energiatyötä ammatikseni, vetänyt ja kouluttanut monia parannusryhmiä. Olemme saaneet todistaa suoranaisia ihmeitäkin näissä ryhmissä. Olen itsekin kokenut omakohtaisesti kuinka voi parantua lääkkeettömäst i ja ilman leikkauksia. Kyse on alkulähteen parantavasta voimasta, jonka puhtaaksi kanavaksi voimme opiskella. 

Meidän on aika tulla tietoiseksi maailmankaikkeuden parantavasta voimasta ja opetella käyttämään sitä hyvinvointimme tukena. Olemme kaikki energeettisiä olentoja ihmisen kehossa." -ErikaJos kaipaat tätä koulutusta myös omalla paikkakunnallasi, ota yhteyttä.


Olet rakkaudella tervetullut mukaan!


Ilmoittautumiset ja lisätiedot:


Erika Juusola

Intuitiivinen näkijä ja hyvinvointiohjaaja  

Villa Valo 

Asemakatu 12 A 

90100 Oulu

Gsm 040573 0099

posti@erikajuusola.com

www.erikajuusola.comErika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.com

  näytä normaaliversio » Ylös