Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
VILLA VALO on rakas työtilani Oulun keskustassa. Vuokraan tilaa myös muille hyvinvoinnin ja luovuuden parissa työskenteleville yrittäjille ja ryhmille. Kun tarvitset tilaa hoidoille, luoville toiminnoille, asiakastapaamisille, kursseille, ryhmäkokoontumiselle tai muille tapahtumille, tämä moneen taipuva tila on myös Sinulle. 

Voit vuokrata hoitohuonetta tai olohuonetta oman tarpeen mukaisesti. Vuokrattavat tilat ovat:
Olohuone ja hoitohuone, kotoisa teehuone keittonurkkauksen yhteydessä. 

Tilassa on fläppitaulu, videotykki, (oma tietokone mukaan), stereot, tee/kahvimukit, keittimet, jääkaappi, mikro. Kaikki keskustan ravintolat ja kaupat ympärillä. Myös varastotilaa tarpeen tullen. 

Olohuoneeseen mahtuu noin 20 ihmistä makuualustoille tai noin 40 ihmistä tuoleilla istumaan luentotyyppisesti. Olohuone sopii erittäin hyvin ryhmätyyppiselle kohtaamisell e kuin myös yksilötapaamisiin. Hoitohuoneessa on sähkökäyttöinen hoitopöytä. 

TAIDE: Valossa on kellarihuone, jota käytämme ateljeena. Jos tarvitset tilaa maalaamiseen tai muuhun luovaan työhön niin ota yhteyttä. Tilan käytöstä voi sopia päivävuokran tai säännöllisen kuukausivuokran. Taiteen ripustusta ja näyttelyitä varten on olohuoneessa kiskot ja valaisimet valmiina. Näyttelyt 125 €/kk.

Auton parkkeeraus on tienvarressa ja parkkihallit, myös asiakkaille. 2h kiekkopaikat Kajaaninkadulla ja Mäkelininkadulla. 

Suositeltavaa on ottaa mukaan oma kannettava musiikkisoitin/bluetooth, omat tarjotta vat asiakkaille, makuualustat, jos tarvitset.

Tiloissa ei saa käyttää tulta, ei kynttilää tai suitsukkeita. Tilat tulee aina siistiä huolella ja jätettävä siihen kuntoon kun ne olivatkin. Tyhjennä roskis, tiskaa astiat, siisti lat tiat näkyvistä jäljistä ja roskista. Aseta huonekalut alkuperäiseen järjestykseen.

Tilojen käyttöaika on klo 9-21 välillä. 

Hinnasto:
Hoitohuone 55 €/pv
Olohuone iltaisin klo 17-21, 20€/t, koko ilta 55€, 85€/pv viikolla
(2019 alusta vapaana ma, ti, pe illat)
Viikonloppu 20€/t tai 100€/pv (viikonloppuja on vapaana)
Hoitohuone säännöllisesti vuokrattuna esim. 1pv/vko/kk 150€

Huomioithan tilan varauksessa valmistelu- ja järjestelyajan. Minimivuokrausaika 2 t.
Jos tarvitset tilaa esim säännöllisesti kerran kuussa tai eri variaatioilla, voit kysyä edullisempaa sopimusta. Hintoihin lisätään alv 24%.

Varaus on peruttava kahden viikon sisällä ennen varausta, sen jälkeisitä peruutuksista laskutetaan täysi vuokra. Muutoin laskutus vuokrauksen yhteydessä.

Tilaa ei saa edelleen vuokrata ilman lupaa

MARKKINOINTI: Tilan vuokraajana voit laittaa esittee n ilmoitustaulullemme tulevasta tapahtumastasi ja klikata Villa Valon rinnakkaisjärjestäjäksi facebook-tapahtumallesi. Säännölisesti vastaanottoaan Villa Valossa pitävät voivat jättää esille myös käyntikorttejaan ja muita esitteitä. Villa Valo ei mainosta eikä ota vastaan asiakkaiden ilmoittautumisia muihin kuin omiin tapahtumiinsa. 

Jos sinulla on erityistarpeita tai kysymyksiä tilan suhteen, laita viestiä posti@erikajuusola.com. Minulle voi myös ehdottaa yhteistyötä tapahtumanjärjestäjänä. 


Lämpimästi tervetuloa Villa Valoon!

Halauksin, Erika

Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.com

  näytä normaaliversio » Ylös