Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
🍀Tällä retriitillä pyyhitään talven pölyt pois!🍀

Syömme puhdasta luomu-kasvisruokaa, liikumme upeassa luonnossa, uimme luonnonvesissä, meditoimme kauneuden keskellä, teemme omaa intuitiota vahvistavia harjoituksia, OLEMME. Läsnäolo, kiitollisuus, ilo ja rakkaus ovat tämän viikonlopun avainsanat. Voiko ihanampaa kesän aloitusta olla? Tästä startti kesän rakkausenergioiohin!

❤️ NÄKIJÄRETRIITTI on koettu olevan ”Rakkauden kehto, jossa keinutaan Äiti Maan sylissä.” "Voimaannuttava ja pitkälle vaikuttava viikonloppu yhdessä."  Palautteet retriiteistä ovat olleet mahtavia.
Todella vahvistavaa ja tukea antavia. Antaa voimaa vapautua menneestä ja luo iloa tulevaan. Ennen kaikkea saamme nauttia rakkauden läsnäolosta tässä hetkessä. Kuinka voimaannuttavaa se onkaan 🙏 R etriit i l lä saat myös omaa ohjausta sinun asioillesi, omalle polullesi.

❤️ MEDITAATIO HAUKKAVUORELLA:
Haukka voimaelämenä on sanansaattaja, suojelija ja se parantaa erottelukykyä. Sen vaikutuksen piirissä näet kirkkaammin, lintuperspektiivistä.
Tälle vuorelle kuljemme lauantaiaamun hiljaisuudessa, kuin pyhiinvaeltaisimme oman totuuden äärelle. Asetumme meditaatioon ja päästämme irti vanhentuneista energioista ja avaudumme uudelle, puhtaalle energialle. Tekee niin hyvää! Samalla voi antaa haukan mukaan asioita, jotka kaipaavat muutosta tai ratkaisua. ❤️

❤️ NÄKIJÄPIIRI: pohdimme askarruttavia elämän asioita ja annan lempeää ohjausta kaikille Näkijänä. Nostamme myös kortteja yhdessä.

❤️ N UKULA: Retriitti jär jestetään Nukulan luomutilalla Jyväskylän kupeessa. Ainutlaatuinen moni kerroksill inen luonto ja ma al aisidyllinen pihapiiri aittoineen luo täydelliset puitteet niin hiljentymiselle kuin työskentelyille. Meditaatioretki läheiselle Haukkavuorelle on elämys. Keijuniityt ja Maahisten metsä Päijänteen rannalla saavat minut palaamaan Nukulaan ryhmieni kanssa joka vuosi. Nukulan emäntä Hannele pitää meistä hyvää huolta matkan ajan ja on loistava kasvisruokakokki! Hannelelta löytyy myös tarina poikineen paikan historiasta ja omastakin elämästä.

❤️ ERIKA: Olen torniolaislähtöinen pohjoisen tyttö, Erika Juusola. Kahden pojan äiti, näkijä, hyvinvointivalmentaja, Villa Valon äitihahmo ja myös laulaja.
Näkijän työtä olen tehnyt ammatikseni 15 vuotta. Retriitin vetäjänä olen kokenut ryhmien ohjaaja. Nukulaan tuon nyt neljättä retriittiä. Mottoni kuuluu: Vain rakkaus on totta 🙏

Tutustu minuun:
FB/ErikaJuusola-Vain rakkaus on totta
www.erikajuusola.com


VIIKONLOPUN OHJELMA:

Pe 8.6.
Klo 17 Tulokahvit & tutu stelua
Klo 19 Meditaatio & harjoituksia
Klo 21 Iltapala

La 9.6.
Klo 8.00 Aamun tervehdys
Klo 8.30 Aamupala
Klo 10 Medita atio HAUKKAVUORELLA< /div>
Klo 13 Lounas
Klo 15 Näkijäpiiri
Klo 18 Illallinen
Klo 20 Sauna
Klo 22 Iltapala

Su 10.6.
Klo 8.00 Aamun tervehdys
Klo 8.30 Aamupala
Klo 9.30 Näkijäpiiri ja Kiitollisuus-seremonia
Klo 13 Lounas
Klo 14 Kotiinlähtö

FCCA55C7-7BBB-490B-BBA6-F48047CE6F5E.JPG

Ohjelmaan ja aikatauluun voi tulla muutoksia esim säistä riippuen.
Majoitus 2-3 hengen huoneissa. Tarjoiltava ruoka on herkullista ja monipuolista luomukasvis-kalaruokaa.

Retriitti on kaikille a voin j a sopii kaikille. Et tarvitse mitään taitoja etukäteen. Harjoitukset ja medit aatiot ohjataan. Osa llis tua voi mistä päin Suomea t a hansa.

Retriitin maksu on 350€ (sis. alv 24%).
Sisältää täysihoidon; ruokailut, majoituksen, pyyhkeet ja liinavaatteet. Maksaa voi myös erissä ja saat myös maksuaikaa sovitusti.

Yhteiskyytejä voi kysellä Oulusta.

Sitovat ilmoittautumiset ti 22.5. mennessä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Erika Juusola
gsm 0405730099
posti@erikajuusola.com
FB/ErikaJuusola
www.er ikajuusola.com

Nukulan kotisivu t http://www.nu kula.fi/

Olet lämpimästi terve tullut mukaan! 🌸🍀🌸

Halauksin Erika


Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.com

  näytä normaaliversio » Ylös