Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
NÄKIJÄILTA
Rakastetut Näkijäiltani ovat saaneet uusia muotoja. Pidän Oulussa Villa Valossa noin kerran kuussa kaikille avoimen Näkijäillan vaihtuvilla teemoilla. 
Teen myös kutsusta ympäri Suomen Näkijäiltoja ihmisten olohuoneissa, työpaikoilla ja yhteisöissä. 

Näkijäillat Villa Valossa: 
Näissä rakkaudellisissa coaching-tyyppisissä illoissa on kuukausittain vaihtuva teema, johon liittyen alustan illan ja annan myös henkilökohtaista ohjausta ryhmässä niin monelle kuin illan kulku sallii.

Illat ovat informatiivisia, joissa on alkuun pieni luento-osuus illan aiheeseen. Myös keskustelua herää paikallaolevien omis ta tilanteista ja opetuk set lomittuvat myös näiden viestien väleihin. Illat ovat luottamuksellisia osallistujien kesken. Yhdessä luomme rakkaudellisen pyhän tilan, jossa voimme kuulla omaa sielun viisautta, hoitaa toisiamme läsnäolollamme, saada tukea ja oivalluksia. Näkijäillan Henki on hyvin hoitava ja parantava. Illat ovat opettavaisia ja antavat myös uutta energiaa arkeesi. 

Mukaan voi siis tulla saamaan ohjausta itselleen, pohtimaan, oppimaan ja keskustelemaan t ai v aan lepäämään energioihin. Myötätunto, rakkaus, ilo ja valo ovat vahvasti läsnä. Jokainen ilta alkaa pienellä meditaatiolla ja päättyy yhteiseen hiljentymiseen korkeimman äärellä.

NÄKIJÄILTA VILLA VALOSSA TO 31.5.2018 KLO 18-19.30.
Aiheena on herkkyys ja siinä piilevä voima.
Paikkana iki-ihana työpaikkani Villa Valo, Asemakatu 12, katutaso, Oulu. 
Maksu 25 €. Kaikki halukkaat mahtuvat mukaan.
Ilmoittautumiset posti@erikajuusola.com tai tekstarilla 0405730099.

Olet lämpim äst i tervetullut!


NÄKIJÄILTA, kotonasi, työpaikallasi, yhteisössäsi
Minut voi kutsua myös pitämään Näkijäiltaa kotiisi, työpaikallesi tai yhteisöösi mihin päin Suomea tahansa. Illan kesto on noin 3 tuntia. Ryhmäkoko 12 hlö. 

Näissä Näkijäilloissa illan kulku on seuraava:

O p etusta ja keskustelua henkisyydestä, esim. sielusta ja näkijyydestä, omasta polusta. Aihetta voi toivoa etukäteen tai se tulee intuitiivisesti juuri koolla olevalle ryhmälle.
Teemme yhteisen ohjaamani Sielunkoti-meditaation, jossa pääset palaamaan omaan keskiöösi ja saat omat yhteydet lempeästi auki. Yhteys itseen on yhteys kaikkeen. Meditaation jälkeen on tauko, jossa kahvittelua ja herkuttelua talon tapaan.
Tauon jälkeen jokainen saa henkilökohtaista ohjausta ja viestejä ryhmässä. Lopuksi vielä kokoamme illan annin yhteen ja hiljennymme yhdessä Korkeimman äärelle.

Nämä illat jättävät lämpimän ol on pitkäksi aikaa osallistuj ien sydämiin ja hyvän energian paikka an , jossa se on järjestetty. Ne ovat samalla parannustilaisuuksia, joissa meidän henkirakkaat ja enkelit pääsevät meitä hoitamaan syvillä tasoilla. 
Suosittelen lämpimästi =)  

Maksu on 55 €/osallistuja (sis. alv 24%). Voimme laittaa ilmoituksen myös minun sivuilleni saadaksesi osallistujia riittävästi. Illan järjestäjä (puolisoineen) osallistuu maksutta. 

Lisätiedot ja kutsut suoraan minulta: Erika gsm 0405730099 .

AVOIN NÄKIJÄPIIRI SUNNUNTAINA 17.6.2018 klo 11-16 PUOLANGALLA
Piirissä aiheena omasta energiasta huolehtiminen ja tilojen putsaus kotona ja työpaikalla. Jokaiselle myös henkilökohtainen katselmus ja kodin puhdistus piirissä.
Maksu 55€. Oulusta pääsee myös minun kyydilläni mukaan! 
Ilmoittautumiset merja.manninen70@gmail.com tai posti@erikajuusola.com
Tervetuloa Näkijäpiiriin!


NÄKIJÄPIIRIT
Tässä ajassa meitä kutsutaan luomaan ja löytämään omia h enkisiä ryhmiä ja piirejä, joissa voimme kasv aa ja tukea toistemme kasvua. Olemm e kaik ki Näkijöitä, Tietäjiä ja Parantajia. 
Voit alkaa Näkijäpiirin vetäjäksi omalla paikkakunnallasi. Näkijäpiirin vetäjänä saat minulta kuukausittain ajankohtaiset teemat ja meditaatio-ohjeet sähköpostilla, joiden pohjalta voitte ryhmässänne keskustella, jakaa kokemuksianne, nostaa enkelikortteja ja hoitaa energialla toisianne. Samalla kuulutte Näkijä-yhteisöön facebookissa, jonne tulee videotervehdyksiä ja voi myös käydä keskusteluita muiden paikkakuntien Näkijäpiiriläisten kanssa. 

Kysy minulta lisää oman Näkijäpiirin luo misesta: posti@erikajuusola.com
Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.com

  näytä normaaliversio » Ylös