Energiahoitajan koulutus
 

ENERGIA- JA REIKIHOITAJAN KOULUTUS OULU 22.8.-31.10.2018


Ainutlaatuinen energia- ja reikihoitajan koulutus alkaa syksyllä Oulussa! Saat kaikki tarvittavat tiedot ja taidot ammatilliseen työskentelyyn tai vain itsesi ja läheistesi iloksi ja hyvinvoinniksi. Koulutus sopii erityisesti myös asiakastyö tä tekeville k uten esimerkiksi hierojille ja kampaajille.  


Koulutus toteutetaan moduuleissa, jonka tapaamiset ovat keskiviikkoiltaisin Villa Valossa. Koulutuksen aikana saat kattavan peruspaketin käyttää energiaa omassa työssäsi, elämässäsi tai ihan ammatiksesi.

 

Koulutus koostuu teoriasta, tekniikoista, oman intuition käyttämisestä, tutkitusta tiedosta, meditaatiosta ja tietysti käytännön harjoittelusta. Opimme hoitamaan itseämme, toisia ja myös etänä. Energialla voi hoitaa myös eläimiä ja kasveja. Tutustumme kivien ja eteeristen öljyjen hoitaviin vaikutuksiin. Koulutukseen kuuluu harjoitushoidot ja niiden raportointi. Koska energiahoidot vaikuttavat meihin kaikilla tasoilla, niin henkisesti kuin fyysisestikin, on hoitajan oma henkinen kasvu tärkeä osa koulutusta. 


Koulutuksen sisältö ja aikataulut: 


22.8. Chakratietous ja reiki

29.8. Parantavan energian kanavointi

12.9. Intuitiivisen tiedon vahvistaminen

26.9. Hoitajan henkinen kasvu

3.10. Hoitavat kivet, kristallit ja eteeriset öljyt

31.10. Opitun yhteenveto ja diplomien jako


Koulutus- ja harjoitusillat Villa Valossa ovat keskiviikkoiltoja klo 17.30-20.30.


Kouluttajana toimii pitkän linjan hyvinvointiohjaaja Erika Juusola, joka tunnetaan intuitiivisena näkijänä, energiahoitajana ja kouluttajana. Erikalla on oma v ahva polku erilaiste n energiaparannushoitojen parissa.


"Kävin ensimmäisen reiki-kurssini 22-vuotiaana, yli 20 vuotta sitten. Se avasi ymmärrykseni energialle, joka kaikessa elollisessa virtaa. Sen jälkeen olen kouluttautunut erilaisiin energiahoitomuotoihin ja parannustekniikoihin Englannissa saakka. Olen tehnyt vuosia energiatyötä ammatikseni, vetänyt ja kouluttanut monia parannusryhmiä. Olemme saaneet todistaa suoranaisia ihmeitäkin näissä ryhmissä. Olen itsekin kokenut omakohtaisesti kuinka voi parantua lääkkeettömästi ja ilman leikkauksia. Kyse on alkulähteen parantavasta voimasta, jonka puhtaaksi kanavaksi voimme opiskella. 

Meidän on aika tulla tietoiseksi maailmankaikkeuden parantavasta voimasta ja opetella käyttämään sitä hyvinvointimme tukena. Olemme kaikki energeettisiä olentoja ihmisen kehossa." -Erika


Koulutuksen jälkeen voi halutessaan siirtyä Erika n mentoroimaan ryhmä än, jossa voi jatkokehittää ryhmässä taitojaan ja saada myös coachausta omiin hoitoihin. Tulossa myös jatkokoulutusmahdollisuuksia ja henkisen ohjaajan koulutusta, jotka tukevat ja kehittävät hoitajuuttasi.


Koulutus on kokonaisuus ja hinta on yhteensä 333 € (sisältäen alv 24%). Maksaa voi myös erissä. Opintoryhmään otetaan 15 ihmistä kerrallaan. Sitovat ilmoittautumiset 15.8. mennessä posti@erikajuusola.com.  


Jos kaipaat tätä koulutusta myös omalla paikkakunnallasi, ota yhteyttä.


Olet rakkaudella tervetullut mukaan!


Ilmoittautumiset ja lisätiedot:


Erika Juusola

Intuitiivinen näkijä ja hyvinvointiohjaaja  

Villa Valo 

Asemakatu 12 A 

90100 Oulu

Gsm 0405730099

posti@erikajuusola.com

www.erikajuusola.com


Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.comMobiili