Villa Valon tilanvuokraus
 
VILLA VALO on kaunis työtilani Oulun keskustassa. Vuokraan tilaa myös muille hyvinvoinnin ja luovuuden parissa työskenteleville yrittäjille ja ryhmille. Kun tarvitset tilaa hoidoille, luoville toiminnoille, asiakastapaamisille, kursseille, ryhmäkokoontumiselle tai muille tapahtumille, tämä moneen taipuva tila on tutustumisen arvoinen. 

Voit vuokrata hoitohuonetta tai olohuonetta oman tarpeen mukaisesti. Vuokrattavat tilat ovat:
Olohuone ja ho itohuone, kotoisa teehuone keittonurkkauksen yhteydessä. 

Tilassa on fläppitaulu, videotykki, (oma tietokone mukaan), stereot, tee/kahvimukit, keittimet, jääkaappi, mikro. Kaikki keskustan ravintolat ja kaupat ympärillä. Myös varastotilaa tarpeen tullen. 

Olohuoneeseen mahtuu noin 20 ihmistä makuualustoille tai noin 40 ihmistä tuoleilla istumaan luentotyyppisesti. Olohuone sopii erittäin hyvin ryhmätyyppiselle ko h taamisell e kuin myös yksilötapaamisiin. Hoitohuoneessa on sähkökäyttöinen hoitopöytä. 

TAIDE: Valossa on kellarihuone, jota käytämme ateljeena. Jos tarvitset tilaa maalaamiseen tai muuhun luovaan työhön niin ota yhteyttä. Tilan käytöstä voi sopia päivävuokran tai säännöllisen kuukausivuokran. Taiteen ripustusta ja näyttelyitä varten on olohuoneessa kiskot ja valaisimet valmiina. Näyttelyt 150 €/kk (sis alv 24%).

Auton parkkeeraus on tienvarr e ss a ja parkkihallit, myö s asiakkaille. 2h kiekkopaikat Kajaaninkadulla ja Mäkelininkadulla. 

Suositeltavaa on ottaa mukaan oma kannettava musiikkisoitin/bluetooth, omat teet ja tarjottavat asiakkaille, makuualustat, jos tarvitset.

Tiloissa ei saa käyttää tulta, ei kynttilää tai suitsukkeita. Tilat tulee aina siistiä huolella ja jätettävä siihen kuntoon kun ne olivatkin. Tyhje n n� � r oskis, tiskaa astiat, siisti la t tiat näkyvistä jäljistä ja roskista. Aseta huonekalut alkuperäiseen järjestykseen.

Tilojen käyttöaika on klo 9-21 välillä tai sovitusti. 

Hinnasto:
Hoitohuone 65€/pv tai 200€/kk/pv/vko. 
Olohuone viikolla 20€/t. Ilta klo 17-21 65€. Koko päivä klo 9-21 100€.
Olohuone viikonloppuisin 125€/pv tai 25 €/t.
Tilojen minimivuokra 50€.

Huomioithan tilan varauksessa valmistelu- ja järjestelyajan, puoli tuntia molemmin puolin tapahtumaasi. Jos tarvitset tilaa säännöllisesti esim kerran kuussa tai eri variaatioilla yksityisvastaanotto- ja ryhmätilaa, voit kysyä edullisempaa sopimusta. Hintoihin lisätään alv 24%.

Varaus on peruttava kahden viikon sisällä ennen varausta, sen jälkeisitä peruutuksista laskutetaan täysi vuokra. Muutoin las kutus vuokrauksen yhteydessä.

Tilaa ei saa edelleen vuokrata ilman lupaa

MARKKINOINTI: Tilan vuokraajana voit laittaa esittee n ilmoitustaulullemme tulevasta tapahtumastasi ja klikata Villa Valon rinnakkaisjärjestäjäksi facebook-tapahtumallesi. Säännölisesti vastaanottoaan Villa Valossa pitävät voivat jättää esille myös käyntikorttejaan ja muita esitteitä. 

Jos sinulla on erityistarpeita tai kysymyksiä tilan suhteen, laita viestiä posti@erikajuusola.com. Minulle voi myös ehdottaa yhteistyötä tapahtumanjärjestäjänä. 


Tervetuloa Villa Valoon!

Halauksin, Erika
Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.comMobiili