Villa Valon tilanvuokraus
 
VILLA VALO on minun työtilani Oulun keskustassa, jota vuokraan myös muille käyttäjille hyvinvointialan yrittäjille. Kun tarvitset tilaa hoidoille, asiakastapaamisille, ryhmille, koulutuksille, kursseille tai muille tapahtumille, tämä on tila Sinulle. Varaukset toimivat pian kätevästi nettiajanvarauksen kautta. Voit klikata varautuksi itsellesi sopivan tilan ja ajan. Saat selkeät käyttöohjeet sähköpostiisi, jotka kuittaat luetuksi. Ennen kuin tämä käytössä ota suoraan yhteys posti@erikajuusola.com.
 
Huom! Lue tarkkaan sähköposissa saamasi peruutusehdot ja maksukäytäntö yhteisen hyvän vuoksi.  

Villa Valon voi vuokrata kokonaan tai huone kerrallaan oman tarpeen mukaisesti. Vuokrattavat tilat ovat:
Sali/kurssitila ja hoitohuone, jossa sähkökäyttöinen hoitopöytä. Lisäksi on kotoisa odotustila/teehuone keittonurkkauksen yhteydessä. 

Taiteen ripustusta ja näyttelyitä varten ota suora yhteys posti@erikajuusola.com!

Tilassa on fläppitaulu, videotykki, (oma tietokone mukaan), stereot, tee/kahvimukit, keittimet, jääkaappi, pieni induktioliesi. Kaikki keskustan ravintolat ja kaupat ympärillä. Kellarissa on varastotilaa säännölliselle vuokraajille. 

Saliin mahtuu noin 15 ihmistä makuualustoille tai noin 40 ihmistä tuoleilla istumaan luentotyyppisesti. Sali sopii erittäin hyvin ryhmätyyppiselle kohtaamiselle kuin myös yksilötapaamisiin. Hoitohuoneessa on sähkökäyttöinen hoitopöytä. 

Pihan autopaikka on käytettävissä ainoastaan koko viikon l opun vuokrauksissa. Muuten on tienvarsi parkit ja parkkihallit, myös asiakkaille. 2h kiekkopaikat Kajaaninkadulla ja Mäkelininkadulla. 

Suositeltavaa on ottaa mukaan oma kannettava musiikkisoitin/bluetooth, omat tarjottavat asiakkaille kuten teetä tai kahvia, makuualustat, jos tarvitset.

Tiloissa ei saa käyttää tulta, ei kynttilää tai suitsukkeita. Tilat tulee aina siistittyä huolella ja jätettävä siihen kuntoon kun ne olivatkin. Tyhjennä roskis, tiskaa astiat, siisti lattiat näkyvistä jäljistä ja roskista. Aseta huonekalut alkuper ä iseen järjestykseen. Tiloissa ei voi yöpyä. Hotelli Apolloon sopimus edullisemmasta yöpymisestä. 

Tilojen käyttöaika on klo 9-21. 

Hinnasto:
Hoitohuone klo 9-21 12€/t tai 50 €/pv
Olohuone 20€/t tai 85€/pv viikolla
Viikonloppu 20€/t tai 100€/pv
Hoitohuone 1pv/vko/kk 150€

Huomioithan tilan varauksessa valmistelu- ja järjestelyajan. Minimivuokrausaika 2 t. 
Jos tarvitset tilaa esim säännöllisesti kerran kuussa tai eri variaatioilla, voit pyytää edullisempaa sopimusta. Hintoihin lisätään alv 24%.

(Tämä pian käyt� �ss� �.....)Vuokra maksetaan holvin verkkokaupan kautta 3 päivää ennen varausta ja saat eritellyn kuitin ostoksestasi kirjanpitoa varten. Mikäli varaus tapahtuu ennen 3 päivää vuokra maksetaan varauksen yhteydessä. Kun maksu näkyy Villa Valon tilillä saat mailiisi ovikoodi, jolla pääset sisään ja on käytössäsi koko vierailusi ajan. Tiloissa voi olla muita käyttäjiä yhtäaikaa. Tilaa ei saa edelleen vuokrata ilman lupaa.

Ovilukon käyttöohjeet tulee sähköpostissa. 

Markkinointi. Villa Valo ei sitoudu muiden yrittäjien markkinoi ntiin. Voit kuitenkin käyttää ilmoitustauluamme tulevasta tapahtumastasi, jättää käyntikortteja ja flyereitä niille varatulle pöydälle, klikata Villa Valon rinnakkaisjärjestäjäksi facebook-tapahtumillesi. Villa Valo ei ota vastaan asiakkaiden ilmoittautumisia muihin kuin omiin sisäisiin tapahtumiinsa. 

Jos sinulla on erityistarpeita tilan suhteen tai kysymyksiä, laita viestiä posti@erikajuusola.com. Voit myös ehdottaa yhteistyötä tapahtumanjärjestäjänä. 

Jos tarvit set tavoit taa soita Erika Juusola 0405730099. 

Lämpimästi tervetuloa Villa Valoon!
Erika Juusola, henkinen valmennus, posti@erikajuusola.comMobiili